Povezane vesti
"Đoković nije moj najveći rival" Rafael Nadal iznenadio sve Novakove navijače
Večernje novosti 16.12.2021
Foto: Tanjug/AP Jednog od navijača zanimalo je ko je njegov najveći rival, na šta je imao spreman odgovor. - Naravno, Rodžer, igrali smo mnogo puta, proveli smo sate i sate na terenu. I ako moram da izaberem jednog, moram da izaberem Rodžera, bez… »
Nadal ignorisao Đokovića: “Federer je moj najveći rival”
Vesti online 16.12.2021
Egzibicioni turnir Mubadala u Abu Dabiju predstavlja početak nove teniske sezone, a ove godine najveća zvezda u Abu Dabiju biće Rafael Nadal. On se vraća na teren prvi put od turnira u Vašingtonu, kada je imao probleme sa stopalom. Kao što to obično biva… »
Nadal: Ako moram da izaberem jednog, Rodžer mi je najveći rival
N1 Info 16.12.2021
Rafael Nadal vraća se na teren na Mubadala egzibiciji u Abu Dabiju, a pre prvog meča održao je i konferenciju za medije kojoj su prisustvovali i navijači. „Volim da igram ovde, inače ne bih dolazio toliko puta. Lepo je skloniti se malo od hladnog vremena… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih
(Video) Oboren rekord posle više od pola veka! Ljudi od Zemlje dalje nego ikad nikad pre Astronauti misije Artemis II se udaljili više od 400.000 kilometara!
Dnevnik pre 35 minutajoš 45 povezanih
Iran sarkastično odgovorio na Trampov ultimatum: Možete li da pomerite rok?
Sputnik pre 2 satajoš 24 povezane
Američki ministar odbrane: Iran će morati da napravi mudar izbor, jer se Tramp ne šali
N1 Info pre 55 minutajoš 38 povezanih