Povezane vesti

Ovako je Ceca započela vezu sa Bogdanom: Evo koji korak je pevačica napravila i pokazala koliko je ozbiljno

Ovako je Ceca započela vezu sa Bogdanom: Evo koji korak je pevačica napravila i pokazala koliko je ozbiljno

Blic 16.12.2021
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen partner Bogdan Srejović 18. decembra obeležavaju godinu dana veze. Naime, njih dvoje prvi put su viđeni zajendo u javnosti početkom ove godine u jednom prestoničkom restoranu, i od tada se gotovo ne razdvajaju… »
Ceca i Bogdan slave godinu dana ljubavi: Pevačica ne krije koliko je srećna - Nama je svaki dan kao godišnjica!

Ceca i Bogdan slave godinu dana ljubavi: Pevačica ne krije koliko je srećna - Nama je svaki dan kao godišnjica!

Mondo 16.12.2021
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović uživaju u ljubavi već 12 meseci. Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović uživaju u ljubavi već 12 meseci. Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović će ubrzo proslaviti godinu dana veze, o kojoj pevačica ne želi puno da priča, ali uvek… »
Ceca i Bogdan slave godišnjicu ljubavi: "Jako mi je lepo u vezi, srećna sam, a i on je!"

Ceca i Bogdan slave godišnjicu ljubavi: "Jako mi je lepo u vezi, srećna sam, a i on je!"

Blic 16.12.2021
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da je emotivno ispunjena i srećna otkako je u vezi sa menadžerom Bogdanom Srejovićem. Njih dvoje su prvi put "uhvaćeni" u javnosti početkom ove godine i od tada privlače veliku pažnju gde god da se pojave i… »

Vesti dana »

Ponovo poskupelo gorivo u Srbiji

Ponovo poskupelo gorivo u Srbiji

Kamatica pre 56 minutajoš 34 povezane
I SNS poslanici zatražili sednicu o razrešenju Vlade Đure Macuta

I SNS poslanici zatražili sednicu o razrešenju Vlade Đure Macuta

Glas Zaječara pre 56 minutajoš 17 povezanih
Nove američke carine na robu iz 60 zemalja

Nove američke carine na robu iz 60 zemalja

Naslovi.ai pre 12 minutajoš 27 povezanih
Eskalacija sukoba SAD i Irana i rast cena nafte

Eskalacija sukoba SAD i Irana i rast cena nafte