Povezane vesti
Najvažnije je da gosti budu zadovoljni! Bar menadžer pozvao publiku da bude deo najuzbudljivijeg rijaltija u regionu!
Kurir 16.12.2021
Najuzbudljiviji rijaliti u regionu " Bar" počinje u utorak 21.12. na Kurir televiziji. Na koktelu upriličenom povodom početka rijalitija, okupljenima se obratio bar menadžer, Nenad Mirković i otkrio svoju ulogu u novom formatu: - Ja sam bar menadžer i… »
Na svojoj koži sam osetila na šta su ljudi spremni zbog novca i slave! Milena o rijaliti drami pred početak Bara!
Mondo 16.12.2021
Pevačica Milena Ćeranić na promociji rijalitija koji startuje 21. decembra na Kurir televiziji. Pevačica Milena Ćeranić na promociji rijalitija koji startuje 21. decembra na Kurir televiziji Najuzbudljiviji rijaliti u regionu "Bar" počinje u utorak… »
Ona je tu da ih podrži i isprati posle izbacivanja: Voditeljka otkriva ko su takmičari novog srpskog rijalitija Bar!
Mondo 16.12.2021
Voditeljka Jelena Nikolić otkriva svoju ulogu u novom rijalitiju Bar koji počinje 21. decembra na Kurir televiziji. Voditeljka Jelena Nikolić otkriva svoju ulogu u novom rijalitiju Bar koji počinje 21. decembra na Kurir televiziji Najuzbudljiviji… »
Za 5 dana počinje rijaliti kakav Srbija nije videla! I gledaoci učestvuju - "Dobićete svojih 5 minuta slave!"
Mondo 16.12.2021
Bar počinje 21. decembra i trajaće 3 meseca. Emitovaće se radnim danima od 20.45 časova, a vikendom od 20 časova na Kurir televiziji. Bar počinje 21. decembra i trajaće 3 meseca. Emitovaće se radnim danima od 20.45 časova, a vikendom od 20 časova na… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 43 povezane

Izraelski mediji: Srbija potpisala ugovor o kupovini vojne opreme od izraelske kompanije vredan 1,64 milijarde dolara
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 15 povezanih

Protesti u Srbiji: Skup podrške uhapšenima u Novom Sadu, pritvor za osumnjičene za napad na "Kobre"
NIN pre 32 minutajoš 35 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 71 povezana

Premijer Višković podneo ostavku, sledi izbor nove Vlade Republike Srpske
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih