Povezane vesti
Pale banke, tati otišla ušteđevina, a ja radim honorarno! Snežana Dakić iskreno - Pred kim da nosim jaknu od 3.500 evra?
Mondo 17.12.2021
Voditeljka Snežana Dakić prisetila se perioda kada nije živela na visokoj nozi. Voditeljka Snežana Dakić prisetila se perioda kada nije živela na visokoj nozi Voditeljka Snežana Dakić, koja je svojevremeno imala emisiju "Život u trendu", otkrila je da ne… »
Istina o burnoj prošlosti snežane Dakić: Oskudica, očevi problemi, honorari - evo čime se vozila! "Pred kim da se hvalim…
Blic 16.12.2021
Iako se uz njeno ime, pored emisije "Život u trendu", vezuje i život na visokoj nozi, voditeljka Snežana Dakić nije oduvek živela lagodno. - Pamtim i vremena u kojima sam nosila samo jedne martinke koje su bile u trendu devedesetih godina prošlog veka… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 10. jun: Sutra sunčano i toplo, popodne ponegde pljuskovi i grmljavina
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Počinje podela kartica za besplatan ulaz na bazene: Ovo je detaljan spisak kupališta i procedura za prijavu
Mondo pre 2 satajoš 19 povezanih
Kratak rok za završetak pregovora o NIS-u, najvažnije naći dugoročno rešenje: Oglasila se ministarka energetike
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
Saša Ilić ponovo u Humskoj: Ubeđen sam da možemo da popravimo…
Sport klub pre 59 minutajoš 16 povezanih
Detalji nesreće u Hrvatskoj: Dva muškarca lakše povređena u padu žirokoptera na aerodromu u Vrsaru
Telegraf pre 49 minutajoš 15 povezanih