Повезане вести

"Било је болно, викала сам да стане, али није": Жена која је оптужила Зверку за силовање описала како је све изгледало

"Било је болно, викала сам да стане, али није": Жена која је оптужила Зверку за силовање описала како је све изгледало

Вечерње новости 17.12.2021
Фото: ЕПА Како преноси Блиц жена, Девојке које су се јавности обратиле под псеудонимима Зои (40) и Лили (31) оптужиле су глумца да их је приморао на интимне односе пре много година, преноси "Холивуд репортер". Наиме, први чин се… »
Прво оглашавање Криса Нота након оптужби за сексуално злостављање

Прво оглашавање Криса Нота након оптужби за сексуално злостављање

Нова 17.12.2021
Глумац Крис Нот, најпознатији по улози Зверке у култној серији Секс и град, тврди да није сексуално злостављао две жене које су га за то оптужиле давши своје исповести за "Тхе Холливоод Репортер". Амерички „Тхе Холливоод… »
Нови скандал у холивуду! Велика звезда Секс и града оптужена за силовање: "Било је болно, викала сам да стане"

Нови скандал у холивуду! Велика звезда Секс и града оптужена за силовање: "Било је болно, викала сам да стане"

Мондо 17.12.2021
Чувеног глумца из серије "Секс и град", Криса Нота који тумачи улогу популарног Зверке две жене оптужиле су за силовање, преносе страни медији. Огласио се и глумац! Чувеног глумца из серије "Секс и град", Криса Нота који тумачи… »
Две жене оптужиле Зверку из серије „Секс и град“ за сексуално узнемиравање

Две жене оптужиле Зверку из серије „Секс и град“ за сексуално узнемиравање

Н1 Инфо 17.12.2021
Глумца Криса Нота, најпознатијег по улози Зверке у серији и филмовима "Секс и град", две жене су оптужиле за сексуално узнемиравање. Како је пренео Холливоод Репортер, Зои (40) и Лили (31) тврде да их је Нот сексуално… »
Сексуално злостављање и Америка: Две жене оптужују глумца Криса Нота из серије Секс и град да их је силовао

Сексуално злостављање и Америка: Две жене оптужују глумца Криса Нота из серије Секс и град да их је силовао

Јужне вести 17.12.2021
Гетти Имагес Две жене оптужиле су америчког глумца Криса Нота, најпознатијег по улози „Зверке" у серији Секс и град, да их је сексуално напао 2004. и 2015. године. Жене су до детаља описале наводне нападе за Холивуд рипортер, а… »

Данас 17.12.2021
Две жене оптужиле су америчког глумца Криса Нота, најпознатијег по улози „Зверке“ у серији Секс и град, да их је сексуално напао 2004. и 2015. године. Жене су до детаља описале наводне нападе за Холивуд рипортер, а говориле су… »
„Било је болно и викала сам му да стане“: Оптужбе на рачун познатог глумца

„Било је болно и викала сам му да стане“: Оптужбе на рачун познатог глумца

Нова 17.12.2021
Глумац Крис Нот, познат по улози Зверке у чувеној серији "Секс и град", суочава се са оптужбама две жене за сексуално злостављање. Амерички Холивуд репотер објавио је наводе о сексуалном нападу Нота на две жене – које су… »
Шок у холивуду: Две жене оптужиле Криса Нота за сексуално злостављање

Шок у холивуду: Две жене оптужиле Криса Нота за сексуално злостављање

Вечерње новости 16.12.2021
Фото: ЕПА Шездесетседмогодишњи глумац најпознатији по улози Зверке у серији "Секс и град" демантовао је оптужбе за које жене тврде да су се догодиле 2004. и 2015. године. - Оптужбе против мене које су изнели појединци које сам… »

Вести дана »