Povezane vesti

"Bilo je bolno, vikala sam da stane, ali nije": Žena koja je optužila Zverku za silovanje opisala kako je sve izgledalo

"Bilo je bolno, vikala sam da stane, ali nije": Žena koja je optužila Zverku za silovanje opisala kako je sve izgledalo

Večernje novosti 17.12.2021
Foto: EPA Kako prenosi Blic žena, Devojke koje su se javnosti obratile pod pseudonimima Zoi (40) i Lili (31) optužile su glumca da ih je primorao na intimne odnose pre mnogo godina, prenosi "Holivud reporter". Naime, prvi čin se, navodno, dogodio 2004… »
Prvo oglašavanje Krisa Nota nakon optužbi za seksualno zlostavljanje

Prvo oglašavanje Krisa Nota nakon optužbi za seksualno zlostavljanje

Nova 17.12.2021
Glumac Kris Not, najpoznatiji po ulozi Zverke u kultnoj seriji Seks i grad, tvrdi da nije seksualno zlostavljao dve žene koje su ga za to optužile davši svoje ispovesti za "The Hollywood Reporter". Američki „The Hollywood Reporter“ objavio je… »
Novi skandal u holivudu! Velika zvezda Seks i grada optužena za silovanje: "Bilo je bolno, vikala sam da stane"

Novi skandal u holivudu! Velika zvezda Seks i grada optužena za silovanje: "Bilo je bolno, vikala sam da stane"

Mondo 17.12.2021
Čuvenog glumca iz serije "Seks i grad", Krisa Nota koji tumači ulogu popularnog Zverke dve žene optužile su za silovanje, prenose strani mediji. Oglasio se i glumac! Čuvenog glumca iz serije "Seks i grad", Krisa Nota koji tumači ulogu popularnog… »
„Bilo je bolno i vikala sam mu da stane“: Optužbe na račun poznatog glumca

„Bilo je bolno i vikala sam mu da stane“: Optužbe na račun poznatog glumca

Nova 17.12.2021
Glumac Kris Not, poznat po ulozi Zverke u čuvenoj seriji "Seks i grad", suočava se sa optužbama dve žene za seksualno zlostavljanje. Američki Holivud repoter objavio je navode o seksualnom napadu Nota na dve žene – koje su koristile pseudonime Zoi… »
Seksualno zlostavljanje i Amerika: Dve žene optužuju glumca Krisa Nota iz serije Seks i grad da ih je silovao

Seksualno zlostavljanje i Amerika: Dve žene optužuju glumca Krisa Nota iz serije Seks i grad da ih je silovao

Danas 17.12.2021
Dve žene optužile su američkog glumca Krisa Nota, najpoznatijeg po ulozi „Zverke“ u seriji Seks i grad, da ih je seksualno napao 2004. i 2015. godine. Žene su do detalja opisale navodne napade za Holivud riporter, a govorile su pod pseudonimima… »

Južne vesti 17.12.2021
Getty Images Dve žene optužile su američkog glumca Krisa Nota, najpoznatijeg po ulozi „Zverke" u seriji Seks i grad, da ih je seksualno napao 2004. i 2015. godine. Žene su do detalja opisale navodne napade za Holivud riporter, a govorile su pod… »
Dve žene optužile Zverku iz serije „Seks i grad“ za seksualno uznemiravanje

Dve žene optužile Zverku iz serije „Seks i grad“ za seksualno uznemiravanje

N1 Info 17.12.2021
Glumca Krisa Nota, najpoznatijeg po ulozi Zverke u seriji i filmovima "Seks i grad", dve žene su optužile za seksualno uznemiravanje. Kako je preneo Hollywood Reporter, Zoi (40) i Lili (31) tvrde da ih je Not seksualno napastvovao, jednu 2004. godine u… »
Šok u holivudu: Dve žene optužile Krisa Nota za seksualno zlostavljanje

Šok u holivudu: Dve žene optužile Krisa Nota za seksualno zlostavljanje

Večernje novosti 16.12.2021
Foto: EPA Šezdesetsedmogodišnji glumac najpoznatiji po ulozi Zverke u seriji "Seks i grad" demantovao je optužbe za koje žene tvrde da su se dogodile 2004. i 2015. godine. - Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao godinama, čak… »

Vesti dana »