Povezane vesti

TUGA! Majka Sinana Sakića se smrzava i GLADUJE! Unuka Đulkica je napala: Baba je MANIPULATOR!

TUGA! Majka Sinana Sakića se smrzava i GLADUJE! Unuka Đulkica je napala: Baba je MANIPULATOR!

Svet & Skandal 17.12.2021
Ćerka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulkica Sakić, morala je momentalno da se oglasi nakon što je njena baba izjavila da nema uslova za život i istakla da je njena baba manipulator kao i da je oduvek živela kao i sada. – Ona je navikla da… »
Ćerka Sinana Sakića besna kao ris! Čula da je njena baba rekla da živi bez grejanja, pa oplela: Ona je manipulator…

Ćerka Sinana Sakića besna kao ris! Čula da je njena baba rekla da živi bez grejanja, pa oplela: Ona je manipulator…

Kurir 17.12.2021
Đulka Sakić (88), majka pokojnog pevača Sinana Sakića, kako tvrdi, teško provodi staračke dane, jer je usamljena i bez grejanja. - Dok je bio živ moj Sinan pazio me je, gledao i pomagao kao najbolji sin majku, a posle njega to je činio i moj sin… »
Majka Sinana Sakića živi u kući bez grejanja: Sa malom penzijom, bez ikoga: "Samo majka koja ovo dočeka zna šta je jad"

Majka Sinana Sakića živi u kući bez grejanja: Sa malom penzijom, bez ikoga: "Samo majka koja ovo dočeka zna šta je jad"

Blic 17.12.2021
Đulka Sakić (88), majka pokojnog pevača Sinana Sakića, rođenog Lozničanina, teško provodi staračke dane, kako sama kaže, „jer je usamljena, bez drva, koja su najpotrebnija, ali i bez mnogo čega što bi joj starost i bolest učinilo bar malo… »

Vesti dana »