Povezane vesti
Namestili su mi mladu devojku, žena je sve gledala! Željko Samardžić otkrio kako je na ovu scenu reagovala Maja!
Mondo 17.12.2021
Pevač Željko Samardžić prisetio se kako je izgledao trenutak kada su mu namestili mađu devojku, te otkrio kako je na ovu scenu reagovala njegova supruga Maja koja je sve gledala. Pevač Željko Samardžić prisetio se kako je izgledao trenutak kada su mu… »
Željku samardžiću namestili mladu ženu: Nije ni sanjao da će ga supruga gledati kako se ponaša oko druge
Blic 17.12.2021
Čuveni pevač Željko Samardžić je nedavno sa svojom suprugom Majom proslavio 44 godine ljubavi, a, kako sam ističe, poverenje je glavna stvar koja ih je održala. Da ima sve razloge da mu veruje, Maja se uverila jednom prilikom kada je Željko odoleo čarima… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 2 satajoš 34 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 1 satjoš 26 povezanih
Ovo je Milana Nedeljkovića dovelo na čelo BMW-a: Evo šta o njemu kažu kolege i predsednik Nadzornog odbora
Mondo pre 54 minutajoš 34 povezane
"Mi smo sad u ovoj prvoj fazi": Građani evidentiraju nelegalne objekte po novom zakonu, prvog dana 19.000 prijava
Euronews pre 3 satajoš 47 povezanih
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 4 satijoš 31 povezana