Povezane vesti
Sećanje na Miloša Šobajića: Njegova umetnost osvetljava mrak koji nas okružuje
Nova 17.12.2021
Na izložbi "Moja žitna polja" koja je otvorena danas, prikazan je film Vladimira Valesinskog "Miloš Šobajić 2016-2021“, a posetioci su mogli da pogledaju izložene fotografije iz porodične arhive i prisete se bogatog opusa i života velikog… »
"Moja žitna polja": Izložba posvećena Milošu Šobajiću
Blic 17.12.2021
Izložba fotografija posvećena značajnom slikaru Milošu Šobajiću pod nazivom "Moja žitna polja" večeras je svečano otvorena u Galeriji Kombank Dvorane u Beogradu, gde je srpski umetnik u martu imao svoju poslednju samostalnu postavku. U okviru… »
Vesti dana »

Srpske atletičarke na svetskom prvenstvu u dvorani: Angelina Topić na korak od medalje!
Hot sport pre 37 minutajoš 17 povezanih

Tabloidi pucnjavu u Odžacima koriste za huškanje na sukobe:„Vođa protesta upucao čoveka koji je branio opštinu“
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Putin opet udario na Kijev! Rusi pet sati gađali prestonicu Ukrajine: Pogođene stambene zgrade, među poginulima i dete (5)
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih

Rat u svetoj zemlji se nastavlja! Likvidiran vođa Hamasa! U izraelskim udarima ubijeno 19 Palestinaca u Pojasu Gaze!
Kurir pre 20 minutajoš 10 povezanih

Danas oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, najviša dnevna do 20 stepeni Celzijusa
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih