Povezane vesti
Urinira po ulici i time se diči: Drugar Bake Praseta klipovima krši zakon
Nova 17.12.2021
Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, a kojeg na Jutjub prati više od milion ljudi i koji je inače prijatelj Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, u svom opusu skaradnih video snimaka ima i jedan po imenu "Prekršio sam 100 zakona za 24 sata"… »
Skandalozno: Srpski jutjuber urinira po ulici, prodaje deci pivo i cigarete, a sve zbog lajkova
Blic 17.12.2021
Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, kako prenose mediji, zarad klikova i profita krši zakone i time se diči. Čoda je najpre u žiži javnosti bio u martu ove godine, kada je saslušan u policiji po prijavi učenika i profesora kojima je upao na… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane