Povezane vesti
Pedofil koji je na dečjem igralištu dodirivao maloletne devojčice osuđen na 5 godina zatvora
Jugmedia 17.12.2021
Nišlija S. N. (62) koji je optužen da je 18. septembra ove godine na dečjem igralištu u Naserovoj ulici u Nišu dodirivao po intimnim delovima tela dve devojčice stare sedam i osam godina, osuđen je u prvostepenom presudom Osnovnog suda u Nišu na pet… »
Nišlija osuđen na pet godina zatvora zbog dodirivanja devojčica na igralištu
Niške vesti 17.12.2021
Prvostepenom presudom proglašen je krivim za dva krivična dela nedozvoljene polne radnje, kao i mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara. Pored toga, zabranjeno mu je po izlasku na slobodu da prilazi dečjim igralištima. S.N. živi blizu igrališta, a… »
Vesti dana »
Nakon osveženja sledi jak toplotni talas: Od četvrtka do 42 stepena, RHMZ upozorava na opasnost od požara
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Požari odneli jedan život - U Deliblatskoj peščari više od 330 ljudi gasi vatru, vetar razgoreva žarišta na Stolovima
RTV pre 28 minutajoš 27 povezanih
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Serbian News Media pre 43 minutajoš 15 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 33 minutajoš 69 povezanih
Danas sednica Socijalno-ekonomskog saveta o povećanju minimalne zarade
Serbian News Media pre 48 minutajoš 14 povezanih