Повезане вести
Пријатељ о бизнисмену настрадалом у Америци: Чуо сам се јуче с Павловићем, имао је и последњу жељу (фото)
Курир 17.12.2021
Бојан Драгићевић, ТВ продуцент из Београда, рекао је за Курир да је веома шокиран и тужан након информације да је Слободан Павловић настрадао у саобраћајној несрећи у Америци. - Радио сам филм о Слободану и Мири Павловић. Филм је… »
Погинуо Слободан Павловић, некадашњи потенцијални купац “Поречја”
Југмедиа 17.12.2021
У Америци је погинуо Слободан Павловић, власник „Павловић банке“, који је током 2014.године био радо виђен гост у Лесковцу јер је намеравао да купи пољпривредни комбинат “Вучје” у стечају. „Како сам сазнао, Павловић је својим… »
Јуче сам се чуо с њим, шокиран сам: Сарадник погинулог бизнисмена за Нова.рс
Нова 17.12.2021
Привредник из Бијељине Слободан Павловић погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи у САД-у. Иако је у Америку отишао током 1960-тих година, никада није заборавио крај из ког потиче, своје село Попове код Бијељине. У САД је стекао… »
2 Пута банкротирао, основао банку, универзитет, аква-парк... Продуцент Бојан Драгићевић за мондо о погинулом бизнисмену
Мондо 17.12.2021
Информацију о његовој погибији је потврдио и адвокат Душко Томић, а родбина у његовом родном селу рано јутрос је обавештена о овој трагедији. Информацију о његовој погибији је потврдио и адвокат Душко Томић, а родбина у… »
Погинуо бизнисмен Слободан Павловић
РТС 17.12.2021
Слободан Павловић бизнисмен из Бијељине који је иницирао изградњу Павловића моста погинуо је у САД у саобраћајној несрећи, сазнаје РТРС. Слободан Павловић рођен је у Поповима код Бијељине 9. августа 1938. године, а у САД је… »
У Америци погинуо Слободан Павловић, власник „Павловић банке“
Данас 17.12.2021
Слободан Павловић, власник „Павловић банке“, погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи у Америци, потврђено је за Н1. „Како сам сазнао, Павловић је својим возилом подлетео под камион који је испред њега нагло закочио“, рекао је за… »
Вести дана »
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 2 сатајош 32 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 11 минутајош 49 повезаних
(Видео) Војска упала на ТВ и објавила драматичну вест! "Председник је свргнут, преузимамо власт": Пуцњава у близини палате, покушај пуча у Бенину
Блиц пре 2 сатајош 25 повезаних
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 1 сатјош 39 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних