Povezane vesti
Prijatelj o biznismenu nastradalom u Americi: Čuo sam se juče s Pavlovićem, imao je i poslednju želju (foto)
Kurir 17.12.2021
Bojan Dragićević, TV producent iz Beograda, rekao je za Kurir da je veoma šokiran i tužan nakon informacije da je Slobodan Pavlović nastradao u saobraćajnoj nesreći u Americi. - Radio sam film o Slobodanu i Miri Pavlović. Film je rađen na… »
Poginuo Slobodan Pavlović, nekadašnji potencijalni kupac “Porečja”
Jugmedia 17.12.2021
U Americi je poginuo Slobodan Pavlović, vlasnik „Pavlović banke“, koji je tokom 2014.godine bio rado viđen gost u Leskovcu jer je nameravao da kupi poljprivredni kombinat “Vučje” u stečaju. „Kako sam saznao, Pavlović je svojim vozilom… »
Juče sam se čuo s njim, šokiran sam: Saradnik poginulog biznismena za Nova.rs
Nova 17.12.2021
Privrednik iz Bijeljine Slobodan Pavlović poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u SAD-u. Iako je u Ameriku otišao tokom 1960-tih godina, nikada nije zaboravio kraj iz kog potiče, svoje selo Popove kod Bijeljine. U SAD je stekao veliko bogatstvo, a… »
Poginuo biznismen Slobodan Pavlović
RTS 17.12.2021
Slobodan Pavlović biznismen iz Bijeljine koji je inicirao izgradnju Pavlovića mosta poginuo je u SAD u saobraćajnoj nesreći, saznaje RTRS. Slobodan Pavlović rođen je u Popovima kod Bijeljine 9. avgusta 1938. godine, a u SAD je otišao 1965… »
2 Puta bankrotirao, osnovao banku, univerzitet, akva-park... Producent Bojan Dragićević za mondo o poginulom biznismenu
Mondo 17.12.2021
Informaciju o njegovoj pogibiji je potvrdio i advokat Duško Tomić, a rodbina u njegovom rodnom selu rano jutros je obaveštena o ovoj tragediji. Informaciju o njegovoj pogibiji je potvrdio i advokat Duško Tomić, a rodbina u njegovom rodnom selu rano… »
U Americi poginuo Slobodan Pavlović, vlasnik „Pavlović banke“
Danas 17.12.2021
Slobodan Pavlović, vlasnik „Pavlović banke“, poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Americi, potvrđeno je za N1. „Kako sam saznao, Pavlović je svojim vozilom podleteo pod kamion koji je ispred njega naglo zakočio“, rekao je za N1… »
Vesti dana »

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika, rok do 10. juna
Jugmedia pre 39 minutajoš 24 povezane

Vozač Vojske Srbije osuđen na 12 godina zbog pogibije pet osoba u nesreći kod Raške
RTS pre 54 minutajoš 28 povezanih

Prekršio ugovor 10 meseci pre isteka, iz ponude izbacio N1 za pola sata: Ko je Slobodan Đinović, bivši „otporaš“ i vlasnik „Oriona“
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih

Uvaljuju nam ječam umesto kafe, a plaćamo je papreno! Inspektori iznenadili proizvođače, evo šta su zatekli
Kurir pre 0 minutajoš 14 povezanih