Повезане вести
Пријатељ о бизнисмену настрадалом у Америци: Чуо сам се јуче с Павловићем, имао је и последњу жељу (фото)
Курир 17.12.2021
Бојан Драгићевић, ТВ продуцент из Београда, рекао је за Курир да је веома шокиран и тужан након информације да је Слободан Павловић настрадао у саобраћајној несрећи у Америци. - Радио сам филм о Слободану и Мири Павловић. Филм је… »
Погинуо Слободан Павловић, некадашњи потенцијални купац “Поречја”
Југмедиа 17.12.2021
У Америци је погинуо Слободан Павловић, власник „Павловић банке“, који је током 2014.године био радо виђен гост у Лесковцу јер је намеравао да купи пољпривредни комбинат “Вучје” у стечају. „Како сам сазнао, Павловић је својим… »
Јуче сам се чуо с њим, шокиран сам: Сарадник погинулог бизнисмена за Нова.рс
Нова 17.12.2021
Привредник из Бијељине Слободан Павловић погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи у САД-у. Иако је у Америку отишао током 1960-тих година, никада није заборавио крај из ког потиче, своје село Попове код Бијељине. У САД је стекао… »
Погинуо бизнисмен Слободан Павловић
РТС 17.12.2021
Слободан Павловић бизнисмен из Бијељине који је иницирао изградњу Павловића моста погинуо је у САД у саобраћајној несрећи, сазнаје РТРС. Слободан Павловић рођен је у Поповима код Бијељине 9. августа 1938. године, а у САД је… »
2 Пута банкротирао, основао банку, универзитет, аква-парк... Продуцент Бојан Драгићевић за мондо о погинулом бизнисмену
Мондо 17.12.2021
Информацију о његовој погибији је потврдио и адвокат Душко Томић, а родбина у његовом родном селу рано јутрос је обавештена о овој трагедији. Информацију о његовој погибији је потврдио и адвокат Душко Томић, а родбина у… »
У Америци погинуо Слободан Павловић, власник „Павловић банке“
Данас 17.12.2021
Слободан Павловић, власник „Павловић банке“, погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи у Америци, потврђено је за Н1. „Како сам сазнао, Павловић је својим возилом подлетео под камион који је испред њега нагло закочио“, рекао је за… »
Вести дана »
Ђукановић: Високи савет судства да реагује на све судије које су дале подршку студентима
Нови магазин пре 36 минутајош 23 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 3 сатајош 51 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 2 сатајош 47 повезаних