Povezane vesti
Niko kao Mirko Ivanić!
Sportske.net 17.12.2021
Za fudbalere Crvene zvezde je juče počeo zimski odmor, posle pobede nad TSC-om u Bačkoj Topoli od 3:2. Crveno-beli će prvi deo sezone u Linglong Super ligi završiti na drugom mestu, ali su zato u Ligi Evrope osvojili prvo mesto u grupi i izborili… »
Ivanić „isceđen“ posle TSC-a: Potreban mi je odmor
Nova 17.12.2021
Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić kaže da je tim pokazao kvalitet u duelu protiv TSC-a. Zvezda je posle preokreta pobedila TSC (2:3) u poslednjem meču ove polusezone u Superlige. „Mislim da je bila stvarno jedna evropska utakmica u našoj… »
Ivanić: Evropska utakmica za kraj polusezone
Vesti online 17.12.2021
Zvezda je ovog četvrtka posle preokreta pobedila TSC (2:3) u poslednjem meču ove polusezone u Superlige. Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić kaže da je tim pokazao kvalitet. – Mislim da je bila stvarno jedna evropska utakmica u našoj… »
‘To je bila jedna evropska utakmica’: Ivanić blista nakon pobede nad TSC – ponovo se zahvalio Delijama ali ima i nešto…
Hot sport 17.12.2021
Crvena zvezda pobedila je juče TSC na teškom gostovanju rezultatom 3:2. Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić izneo je utiske posle ostvarene pobede (2:3) u poslednjem meču ove polusezone, koji su crveno-beli odigrali protiv ekipe TSC-a na… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 2 satajoš 49 povezanih
"Žena se parkirala na rampi, on je poludeo i izvadio pištolj": Detalji stravične pucnjave u Kovinu
Mondo pre 20 minutajoš 24 povezane
Erdogan pozdravio naloge za hapšenje ICC-a protiv Netanjahua i Galanta
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih
Sud u Novom Sadu produžio pritvor osumnjičenima za pad nadstrešnice, među njima i Goran Vesić
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 18 povezanih