Повезане вести

Нико као Мирко Иванић!

Нико као Мирко Иванић!

Спортске.нет 17.12.2021
За фудбалере Црвене звезде је јуче почео зимски одмор, после победе над ТСЦ-ом у Бачкој Тополи од 3:2. Црвено-бели ће први део сезоне у Линглонг Супер лиги завршити на другом месту, али су зато у Лиги Европе освојили прво место у… »
Иванић „исцеђен“ после ТСЦ-а: Потребан ми је одмор

Иванић „исцеђен“ после ТСЦ-а: Потребан ми је одмор

Нова 17.12.2021
Везни фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић каже да је тим показао квалитет у дуелу против ТСЦ-а. Звезда је после преокрета победила ТСЦ (2:3) у последњем мечу ове полусезоне у Суперлиге. „Мислим да је била стварно једна европска… »
Иванић: Европска утакмица за крај полусезоне

Иванић: Европска утакмица за крај полусезоне

Вести онлине 17.12.2021
Звезда је овог четвртка после преокрета победила ТСЦ (2:3) у последњем мечу ове полусезоне у Суперлиге. Везни фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић каже да је тим показао квалитет. – Мислим да је била стварно једна европска… »
‘То је била једна европска утакмица’: Иванић блиста након победе над ТСЦ – поново се захвалио Делијама али има и нешто да им…

‘То је била једна европска утакмица’: Иванић блиста након победе над ТСЦ – поново се захвалио Делијама али има и нешто да им…

Хот спорт 17.12.2021
Црвена звезда победила је јуче ТСЦ на тешком гостовању резултатом 3:2. Везни фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић изнео је утиске после остварене победе (2:3) у последњем мечу ове полусезоне, који су црвено-бели одиграли против… »

Вести дана »