Повезане вести
Нико као Мирко Иванић!
Спортске.нет 17.12.2021
За фудбалере Црвене звезде је јуче почео зимски одмор, после победе над ТСЦ-ом у Бачкој Тополи од 3:2. Црвено-бели ће први део сезоне у Линглонг Супер лиги завршити на другом месту, али су зато у Лиги Европе освојили прво место у… »
Иванић „исцеђен“ после ТСЦ-а: Потребан ми је одмор
Нова 17.12.2021
Везни фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић каже да је тим показао квалитет у дуелу против ТСЦ-а. Звезда је после преокрета победила ТСЦ (2:3) у последњем мечу ове полусезоне у Суперлиге. „Мислим да је била стварно једна европска… »
Иванић: Европска утакмица за крај полусезоне
Вести онлине 17.12.2021
Звезда је овог четвртка после преокрета победила ТСЦ (2:3) у последњем мечу ове полусезоне у Суперлиге. Везни фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић каже да је тим показао квалитет. – Мислим да је била стварно једна европска… »
‘То је била једна европска утакмица’: Иванић блиста након победе над ТСЦ – поново се захвалио Делијама али има и нешто да им…
Хот спорт 17.12.2021
Црвена звезда победила је јуче ТСЦ на тешком гостовању резултатом 3:2. Везни фудбалер Црвене звезде Мирко Иванић изнео је утиске после остварене победе (2:3) у последњем мечу ове полусезоне, који су црвено-бели одиграли против… »
Вести дана »
Студенти у блокади Правног и Пољопривредног шетњом обележили годину дана од блокада
РТВ пре 6 минутајош 27 повезаних
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 21 минутајош 40 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 1 сатјош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане