Povezane vesti

"Molim te, bićeš majka, ako možeš samo da mi dodaš: Malo..." Poslušajte kako zvuče potresne poruke "Ane s Instagrama"…

"Molim te, bićeš majka, ako možeš samo da mi dodaš: Malo..." Poslušajte kako zvuče potresne poruke "Ane s Instagrama"…

Blic 17.12.2021
"Molim te, mogu li da te pitam nešto, vezano mi je za Vuka. Terapija mu je prejaka, a on je premali. Ja te molim, ako možeš da mi pomogneš do ponedeljka, može da pređe u gušenje, da bude modar... Molim te, bićeš majka, ako možeš samo da mi… »
Lagala da joj je dete bolesno, prevarila ljude za desetine hiljada evra? Mama s Instagrama molila za pomoć, potresne poruke…

Lagala da joj je dete bolesno, prevarila ljude za desetine hiljada evra? Mama s Instagrama molila za pomoć, potresne poruke…

Blic 17.12.2021
Ana V. (32) iz Valjeva, koja se na Instagramu predstavljala pod imenom "Iam_ghettomom" mesecima je, kako se sumnja, od drugih žena, najčešće majki i trudnica, govoreći da joj je dete bolesno tražila novac. Prema nezvaničnim informacijama do sada je… »
Žena iz Valjeva lagala da joj je dete bolesno, uzela trudnicama i majkama 6.000 evra: Objavljene njene poruke

Žena iz Valjeva lagala da joj je dete bolesno, uzela trudnicama i majkama 6.000 evra: Objavljene njene poruke

Telegraf 17.12.2021
U glasovnim porukama koje je slala ženama potresno je preklinjala i plakala: "Olivera, molim te, molim te, pomozi mi. Daj mi koliko možeš, za V. mog, samo za mog V..." Ana V. (32) iz Valjeva, koja se na Instagramu predstavljala pod imenom… »

Vesti dana »