Повезане вести
"Молим те, бићеш мајка, ако можеш само да ми додаш: Мало..." Послушајте како звуче потресне поруке "Ане с Инстаграма" која је…
Блиц 17.12.2021
"Молим те, могу ли да те питам нешто, везано ми је за Вука. Терапија му је прејака, а он је премали. Ја те молим, ако можеш да ми помогнеш до понедељка, може да пређе у гушење, да буде модар... Молим те, бићеш мајка, ако можеш… »
Лагала да јој је дете болесно, преварила људе за десетине хиљада евра? Мама с Инстаграма молила за помоћ, потресне поруке…
Блиц 17.12.2021
Ана В. (32) из Ваљева, која се на Инстаграму представљала под именом "Иам_гхеттомом" месецима је, како се сумња, од других жена, најчешће мајки и трудница, говорећи да јој је дете болесно тражила новац. Према незваничним… »
Жена из Ваљева лагала да јој је дете болесно, узела трудницама и мајкама 6.000 евра: Објављене њене поруке
Телеграф 17.12.2021
У гласовним порукама које је слала женама потресно је преклињала и плакала: "Оливера, молим те, молим те, помози ми. Дај ми колико можеш, за В. мог, само за мог В..." Ана В. (32) из Ваљева, која се на Инстаграму представљала… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана