Povezane vesti
"Molim te, bićeš majka, ako možeš samo da mi dodaš: Malo..." Poslušajte kako zvuče potresne poruke "Ane s Instagrama"…
Blic 17.12.2021
"Molim te, mogu li da te pitam nešto, vezano mi je za Vuka. Terapija mu je prejaka, a on je premali. Ja te molim, ako možeš da mi pomogneš do ponedeljka, može da pređe u gušenje, da bude modar... Molim te, bićeš majka, ako možeš samo da mi… »
Lagala da joj je dete bolesno, prevarila ljude za desetine hiljada evra? Mama s Instagrama molila za pomoć, potresne poruke…
Blic 17.12.2021
Ana V. (32) iz Valjeva, koja se na Instagramu predstavljala pod imenom "Iam_ghettomom" mesecima je, kako se sumnja, od drugih žena, najčešće majki i trudnica, govoreći da joj je dete bolesno tražila novac. Prema nezvaničnim informacijama do sada je… »
Žena iz Valjeva lagala da joj je dete bolesno, uzela trudnicama i majkama 6.000 evra: Objavljene njene poruke
Telegraf 17.12.2021
U glasovnim porukama koje je slala ženama potresno je preklinjala i plakala: "Olivera, molim te, molim te, pomozi mi. Daj mi koliko možeš, za V. mog, samo za mog V..." Ana V. (32) iz Valjeva, koja se na Instagramu predstavljala pod imenom… »
Vesti dana »
Šta se to dešava na Bliskom istoku? Zaboravljeni rat ponovo eskalirao, svi su u strahu od najgoreg
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
"Srbija je na udaru koordinisane propagandne kampanje Kurtijevog režima" Đurić najoštrije osudio napad na kanal Ibar - Lepenac: "Njegove laži neće proći!"
Kurir pre 53 minutajoš 172 povezane
Još jedno otvoreno pismo Slavici Đukić Dejanović: „Bavite se naručenim temama SNS-a, zaslužujete čistu jedinicu“
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih
Kod koga je premijerov sin imao čas: Novosadski gimnazijalci stali u zaštitu jedne od profesorki
N1 Info pre 4 satijoš 20 povezanih