Повезане вести

Партизан има најбољи напад и одбрану, за Европу треба више од тога

Партизан има најбољи напад и одбрану, за Европу треба више од тога

Нова 17.12.2021
Партизанова јесен добиће завршни чин после меча са Колубаром, али је већ сада јасно да у Хумској могу да славе и дочекају празнике и паузу са осмехом на лицу. Партизан је победом против Металца оверио титулу јесењег првака, а… »
Станојевић: Кажу ми да ћемо тешко узети титулу, али ја верујем

Станојевић: Кажу ми да ћемо тешко узети титулу, али ја верујем

Н1 Инфо 17.12.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић чврсто верује да његов тим може да освоји титулу првака Србије, упркос томе што у јавности влада песимизам да ће црно-бели у томе успети. Клуб из Хумске је јесењи шампион, а тријумфом… »
Сјајне вести за Партизан: Голгетер се вратио тренинзима

Сјајне вести за Партизан: Голгетер се вратио тренинзима

Вечерње новости 17.12.2021
ФОТО: ФК Партизан Тренер црно-белих Александар Станојевић открио је тада да се ефикасни центарфор срушио и да је ситуација била јако лоша. Срећом, високи нападач није имао озбиљније последице, па се осам дана касније прикључио… »
"Говорили су да немамо: Шансе!" Александар Станојевић имао шта да каже пред затварање јесењег дела сезоне: Није алиби, већ…

"Говорили су да немамо: Шансе!" Александар Станојевић имао шта да каже пред затварање јесењег дела сезоне: Није алиби, већ…

Спортал блиц 17.12.2021
Тренер , , одржао је конференцију за медије пред предстојећи дуел са . Фудбалери Партизана ће у суботу са почетком од 12.55 часова на свом стадиону дочекати екипу лазаревачке Колубаре, са циљем да се на крају првог дела сезоне… »
Станојевић срећан због јесењих ловорика: Кажу да ћемо тешко да освојимо титулу...

Станојевић срећан због јесењих ловорика: Кажу да ћемо тешко да освојимо титулу...

Спортски журнал 17.12.2021
„Влада песимизам, много ми је важно и срећан сам што смо на пола пута први. Значи ми много због будућности. Желим да променим ситуацију, да прво ми верујемо, да верују људи око нас. И даље се прича да нема шансе, да је тешко… »
Сви су ми говорили да Партизан нема шансе! Станоје има само једну жељу - први смо све време, а влада песимизам!

Сви су ми говорили да Партизан нема шансе! Станоје има само једну жељу - први смо све време, а влада песимизам!

Мондо 17.12.2021
Тренер Партизана је опрезан пред последњи меч у 2021. години и истиче шта жели да види од свог тима и у наставку сезоне. Тренер Партизана је опрезан пред последњи меч у 2021. години и истиче шта жели да види од свог тима и у… »
Партизанових 13 пред истеком уговора - сада не сме да се греши: Цела одбрана чека, а шта са Натхом, Маркецом и "Зеком"?

Партизанових 13 пред истеком уговора - сада не сме да се греши: Цела одбрана чека, а шта са Натхом, Маркецом и "Зеком"?

Мондо 17.12.2021
Партизан иза себе има изванредну јесен, а пред последњи меч у 2021. години, јасно је да ће црно-бели имати и много посла у двомесечној паузи. Велики је број играча који ускоро улазе у последњих шест месеци уговора и зато ће у… »

Вести дана »