Повезане вести
Професор Зец: Неугодно се осећам због спекулација о мојој кандидатури
Нови магазин 17.12.2021
Професор Миодраг Зец изјавио је данас да му је спекулација о кандидатури за председника Србије нанела "неку врсту неугодности" и да не жели да се нанесе штета људима из опозиције, јер га нико није ни предлагао. "Овде се тражи… »
Зец о кандидатури за председника: Овде се тражи месија, а не институције и процедура
Данас 17.12.2021
О могућим кандидатима за изборе највише се спекулише у медјима, а у тим спекулацијама на кратко се нашло и име професора Миодрага Зеца. „Овде се тражи месија, не траже се институције и процедура, а ја имам много важних разлога… »
Зец о кандидатури: Траже месију, а ја сам врста која изумире, сам јашем у сумрак
Н1 Инфо 17.12.2021
Мање од четири месеца је до избора у Србији, многе политичке партије и даље не откривају карте када су у питању њихови кандидати за председничку трку. О могућим кандидатима највише се спекулише у медјима, а у тим… »
Зец о кандидатури: Траже месију, а ја сам јашем у сумрак
Нова 17.12.2021
Мање од четири месеца је до избора у Србији, многе политичке партије и даље не откривају карте када су у питању њихови кандидати за председничку трку. О могућим кандидатима највише се спекулише у медјима, а у тим… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 1 сатјош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана