Povezane vesti
Profesor Zec: Neugodno se osećam zbog spekulacija o mojoj kandidaturi
Novi magazin 17.12.2021
Profesor Miodrag Zec izjavio je danas da mu je spekulacija o kandidaturi za predsednika Srbije nanela "neku vrstu neugodnosti" i da ne želi da se nanese šteta ljudima iz opozicije, jer ga niko nije ni predlagao. "Ovde se traži mesija, ne traže se… »
Zec o kandidaturi za predsednika: Ovde se traži mesija, a ne institucije i procedura
Danas 17.12.2021
O mogućim kandidatima za izbore najviše se spekuliše u medjima, a u tim spekulacijama na kratko se našlo i ime profesora Miodraga Zeca. „Ovde se traži mesija, ne traže se institucije i procedura, a ja imam mnogo važnih razloga zašto sebe ne… »
Zec o kandidaturi: Traže mesiju, a ja sam vrsta koja izumire, sam jašem u sumrak
N1 Info 17.12.2021
Manje od četiri meseca je do izbora u Srbiji, mnoge političke partije i dalje ne otkrivaju karte kada su u pitanju njihovi kandidati za predsedničku trku. O mogućim kandidatima najviše se spekuliše u medjima, a u tim spekulacijama na kratko se… »
Zec o kandidaturi: Traže mesiju, a ja sam jašem u sumrak
Nova 17.12.2021
Manje od četiri meseca je do izbora u Srbiji, mnoge političke partije i dalje ne otkrivaju karte kada su u pitanju njihovi kandidati za predsedničku trku. O mogućim kandidatima najviše se spekuliše u medjima, a u tim spekulacijama na kratko se… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 52 minutajoš 23 povezane
Rast indeksa na Wall Streetu: Analiziraju se dometi Trampovih carina
Blic pre 52 minutajoš 3 povezane
Begunac osumnjičen za terorizam u SAD pronađen u Britaniji posle 20 godina
Danas pre 9 satijoš 1 povezana