Povezane vesti
Profesor Zec: Neugodno se osećam zbog spekulacija o mojoj kandidaturi
Novi magazin 17.12.2021
Profesor Miodrag Zec izjavio je danas da mu je spekulacija o kandidaturi za predsednika Srbije nanela "neku vrstu neugodnosti" i da ne želi da se nanese šteta ljudima iz opozicije, jer ga niko nije ni predlagao. "Ovde se traži mesija, ne traže se… »
Zec o kandidaturi za predsednika: Ovde se traži mesija, a ne institucije i procedura
Danas 17.12.2021
O mogućim kandidatima za izbore najviše se spekuliše u medjima, a u tim spekulacijama na kratko se našlo i ime profesora Miodraga Zeca. „Ovde se traži mesija, ne traže se institucije i procedura, a ja imam mnogo važnih razloga zašto sebe ne smatram… »
Zec o kandidaturi: Traže mesiju, a ja sam vrsta koja izumire, sam jašem u sumrak
N1 Info 17.12.2021
Manje od četiri meseca je do izbora u Srbiji, mnoge političke partije i dalje ne otkrivaju karte kada su u pitanju njihovi kandidati za predsedničku trku. O mogućim kandidatima najviše se spekuliše u medjima, a u tim spekulacijama na kratko se našlo i… »
Zec o kandidaturi: Traže mesiju, a ja sam jašem u sumrak
Nova 17.12.2021
Manje od četiri meseca je do izbora u Srbiji, mnoge političke partije i dalje ne otkrivaju karte kada su u pitanju njihovi kandidati za predsedničku trku. O mogućim kandidatima najviše se spekuliše u medjima, a u tim spekulacijama na kratko se našlo i… »
Vesti dana »
Oprez! Veoma opasna pojava i ovog jutra nad ovim delovima Srbije: evo gde je najkritičnije
Telegraf pre 6 minutajoš 17 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 26 minutajoš 19 povezanih
(Video) Ovako je izgledao upad američkih specijalaca na tanker pun nafte kod Venecuele: Spustili se iz helikoptera niz konopac, uzeli mašinke u ruke i zauzeli brod
Blic pre 32 minutajoš 14 povezanih
Tragedija kod Slavonskog broda: Migranti stradali pokušavajući preći Savu
Danas pre 22 minutajoš 12 povezanih
Crveno-beli večeras gostuju u Gracu! Evo gde možete da gledate utakmicu Šturm - Crvena zvezda!
Kurir pre 41 minutajoš 17 povezanih