Povezane vesti

Stanija Dobrojević i Marko PRAVE BEBU! Evo kad će svadba!

Stanija Dobrojević i Marko PRAVE BEBU! Evo kad će svadba!

Svet & Skandal 17.12.2021
Stanija Dobrojević otkrila svoje planove, oko zasnivanja porodice. Iako su mnogi bili sumnjičavi kada je u pitanju njihova emotivna veza, Stanija Dobrojević i Marko Marković, bivši učesnici „Zadruge“, vole se više nego ikada – toliko da planiraju da se… »
Stanija o svom seksualnom životu! Otkrila da li ona i Marko koriste pomagala - "Da je drugačije ne bih bila nasmejana"

Stanija o svom seksualnom životu! Otkrila da li ona i Marko koriste pomagala - "Da je drugačije ne bih bila nasmejana"

Mondo 17.12.2021
Stanija Dobrojević progovorila je o intimnim odnosima sa svojim izabranikom Markom Markovićem, te otkrila da li koriste pomagala, kao i da li planiraju bebu. Stanija Dobrojević progovorila je o intimnim odnosima sa svojim izabranikom Markom Markovićem… »
Marko hoće petoro dece, a ja bih troje! Stanija Dobrojević spremna da postane majka: Bacaju se na posao čim se usele u nov…

Marko hoće petoro dece, a ja bih troje! Stanija Dobrojević spremna da postane majka: Bacaju se na posao čim se usele u nov…

Kurir 17.12.2021
Stanija Dobrojević (36) pohvalila se da ima odličan s*ks sa Markom Markovićem (27). Starleta za Informer kaže da uveliko radi na bebi i da planira da rodi troje dece. - Seksualni život mi je super! Vidi se na meni, sve vreme sam nasmejana! Da je… »

Vesti dana »

U Novom Sadu još danas sunčano i veoma toplo

U Novom Sadu još danas sunčano i veoma toplo

Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih
Francuska priznala državu Palestinu

Francuska priznala državu Palestinu

NIN pre 10 minutajoš 11 povezanih
Tramp proglasio Antifu domaćom terorističkom organizacijom

Tramp proglasio Antifu domaćom terorističkom organizacijom

Vesti online pre 20 minutajoš 9 povezanih