Повезане вести

Станија Добројевић и Марко ПРАВЕ БЕБУ! Ево кад ће свадба!

Станија Добројевић и Марко ПРАВЕ БЕБУ! Ево кад ће свадба!

Свет & Скандал 17.12.2021
Станија Добројевић открила своје планове, око заснивања породице. Иако су многи били сумњичави када је у питању њихова емотивна веза, Станија Добројевић и Марко Марковић, бивши учесници „Задруге“, воле се више него икада –… »
Станија о свом сексуалном животу! Открила да ли она и Марко користе помагала - "Да је другачије не бих била насмејана"

Станија о свом сексуалном животу! Открила да ли она и Марко користе помагала - "Да је другачије не бих била насмејана"

Мондо 17.12.2021
Станија Добројевић проговорила је о интимним односима са својим изабраником Марком Марковићем, те открила да ли користе помагала, као и да ли планирају бебу. Станија Добројевић проговорила је о интимним односима са својим… »
Марко хоће петоро деце, а ја бих троје! Станија Добројевић спремна да постане мајка: Бацају се на посао чим се уселе у нов…

Марко хоће петоро деце, а ја бих троје! Станија Добројевић спремна да постане мајка: Бацају се на посао чим се уселе у нов…

Курир 17.12.2021
Станија Добројевић (36) похвалила се да има одличан с*кс са Марком Марковићем (27). Старлета за Информер каже да увелико ради на беби и да планира да роди троје деце. - Сексуални живот ми је супер! Види се на мени, све време сам… »

Вести дана »