Povezane vesti
Varhelji razgovarao s Dodikom: Potrebni hitni koraci ka deeskalaciji napetosti
Blic 17.12.2021
Komesar Evropske unije za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je razgovarao sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom. - Naglasio sam potrebu za hitnim koracima ka deeskalaciji napetosti, izbegavanje daljnje retorike i radnji koje potkopavaju… »
Varhelyi: Potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija u BiH
Slobodna Evropa 17.12.2021
Komesar Evropske unije (EU) za susjedske odnose i proširenje Oliver Varhelyi objavio je u petak, 17. decembra, da je razgovorao s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, ističući da su potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija, te osiguravanje… »
Varhelyi poručio Dodiku da se RS vrati u državne institucije
Al Jazeera 17.12.2021
Naglasio sam potrebu za hitnim spuštanjem tenzija, izbjegavanjem dalje retorike i poteza koji podrivaju povjerenje u državne institucije, kazao je evropski komesar za proširenje. Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelyi razgovarao je u petak s… »
Varheji sa Dodikom o funcionisanju državanih institucija
RTV 17.12.2021
BRISEL - Evropski komesar za proširenje, Oliver Varheji, razgovarao je danas sa srpskim članom Predsedništva BiH, Miloradom Dodikom, o situaciji i evropskom putu BiH. "Naglasio sam potrebu za hitnim spuštanjem tenzija, izbegavanjem dalje retorike i… »
Vesti dana »

Studenti FDU objavili da je kraj blokade RTS: Ispred zgrade i dalje okupljeni građani, Takovska blokirana, studenti se pakuju (foto/video)
Blic pre 24 minutajoš 54 povezane

Studenti organizuju skup ispred suda u znak podrške studentima u Novom Sadu
Niške vesti pre 4 satijoš 10 povezanih

Završena blokada RTS-a: Studenti saopštili da je kraj protesta ispred Javnog servisa
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih

Dačić o dešavanjima u Novom Sadu: Policija je napadnuta, intervenisali smo u najmanjoj mogućoj meri
Danas pre 49 minutajoš 85 povezanih