Povezane vesti
Varhelji razgovarao s Dodikom: Potrebni hitni koraci ka deeskalaciji napetosti
Blic 17.12.2021
Komesar Evropske unije za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je razgovarao sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom. - Naglasio sam potrebu za hitnim koracima ka deeskalaciji napetosti, izbegavanje daljnje retorike i radnji koje potkopavaju… »
Varhelyi: Potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija u BiH
Slobodna Evropa 17.12.2021
Komesar Evropske unije (EU) za susjedske odnose i proširenje Oliver Varhelyi objavio je u petak, 17. decembra, da je razgovorao s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, ističući da su potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija, te osiguravanje… »
Varhelyi poručio Dodiku da se RS vrati u državne institucije
Al Jazeera 17.12.2021
Naglasio sam potrebu za hitnim spuštanjem tenzija, izbjegavanjem dalje retorike i poteza koji podrivaju povjerenje u državne institucije, kazao je evropski komesar za proširenje. Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelyi razgovarao je u petak s… »
Varheji sa Dodikom o funcionisanju državanih institucija
RTV 17.12.2021
BRISEL - Evropski komesar za proširenje, Oliver Varheji, razgovarao je danas sa srpskim članom Predsedništva BiH, Miloradom Dodikom, o situaciji i evropskom putu BiH. "Naglasio sam potrebu za hitnim spuštanjem tenzija, izbegavanjem dalje retorike i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 37 minutajoš 16 povezanih
Prvog dana više od 19.000 prijava za legalizaciju, gotovo 40 odsto prijava podneto putem onlajn platforme
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih