Povezane vesti

Varhelji razgovarao s Dodikom: Potrebni hitni koraci ka deeskalaciji napetosti

Varhelji razgovarao s Dodikom: Potrebni hitni koraci ka deeskalaciji napetosti

Blic 17.12.2021
Komesar Evropske unije za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je razgovarao sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom. - Naglasio sam potrebu za hitnim koracima ka deeskalaciji napetosti, izbegavanje daljnje retorike i radnji koje potkopavaju… »
Varhelyi: Potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija u BiH

Varhelyi: Potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija u BiH

Slobodna Evropa 17.12.2021
Komesar Evropske unije (EU) za susjedske odnose i proširenje Oliver Varhelyi objavio je u petak, 17. decembra, da je razgovorao s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, ističući da su potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija, te osiguravanje… »
Varhelyi poručio Dodiku da se RS vrati u državne institucije

Varhelyi poručio Dodiku da se RS vrati u državne institucije

Al Jazeera 17.12.2021
Naglasio sam potrebu za hitnim spuštanjem tenzija, izbjegavanjem dalje retorike i poteza koji podrivaju povjerenje u državne institucije, kazao je evropski komesar za proširenje. Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelyi razgovarao je u petak s… »
Varheji sa Dodikom o funcionisanju državanih institucija

Varheji sa Dodikom o funcionisanju državanih institucija

RTV 17.12.2021
BRISEL - Evropski komesar za proširenje, Oliver Varheji, razgovarao je danas sa srpskim članom Predsedništva BiH, Miloradom Dodikom, o situaciji i evropskom putu BiH. "Naglasio sam potrebu za hitnim spuštanjem tenzija, izbegavanjem dalje retorike i… »

Vesti dana »