Povezane vesti
Varhelji razgovarao s Dodikom: Potrebni hitni koraci ka deeskalaciji napetosti
Blic 17.12.2021
Komesar Evropske unije za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je razgovarao sa članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom. - Naglasio sam potrebu za hitnim koracima ka deeskalaciji napetosti, izbegavanje daljnje retorike i radnji koje potkopavaju… »
Varhelyi: Potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija u BiH
Slobodna Evropa 17.12.2021
Komesar Evropske unije (EU) za susjedske odnose i proširenje Oliver Varhelyi objavio je u petak, 17. decembra, da je razgovorao s članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, ističući da su potrebni hitni koraci za smirivanje tenzija, te osiguravanje… »
Varhelyi poručio Dodiku da se RS vrati u državne institucije
Al Jazeera 17.12.2021
Naglasio sam potrebu za hitnim spuštanjem tenzija, izbjegavanjem dalje retorike i poteza koji podrivaju povjerenje u državne institucije, kazao je evropski komesar za proširenje. Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelyi razgovarao je u petak s… »
Varheji sa Dodikom o funcionisanju državanih institucija
RTV 17.12.2021
BRISEL - Evropski komesar za proširenje, Oliver Varheji, razgovarao je danas sa srpskim članom Predsedništva BiH, Miloradom Dodikom, o situaciji i evropskom putu BiH. "Naglasio sam potrebu za hitnim spuštanjem tenzija, izbegavanjem dalje retorike i… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana