Povezane vesti
Goran Marković odgovara na sramni napad Darije Kisić Tepavčević
Nova 17.12.2021
- Vidim da su na mene nasrnuli i predsednica Vlade i dvoje njenih ministara. Sa druge strane stojim samo ja i imam svoje delo kao poslednju odbranu - izjavio je za Nova.rs reditelj Goran Marković odgovarajući na vređanje ministarke Darije Kisić… »
Sergej Trifunović: Preskakanje terapije je pogubno za Sisić Kapavčević
Nova 17.12.2021
Preskakanje terapije je uglavnom pogubno i dovodi do destabilizacije psihe. Kao autor 155 naučnih radova, Sisić Kapavčević bi trebalo da zna toliko, rekao je za Nova.rs glumac Sergej Trifunović povodom sramnog ministarkinog vređanja reditelja Gorana… »
Tika Stanić o ministarkinom vređanju Gorana Markovića: Sramotno, sramotno…
Nova 17.12.2021
Tu nema šta da se komentariše. Sramotno, sramotno, sramotno… Čovek je ispisao istoriju kinomatografije, kulture, rekao je za Nova.rs glumac Tihomir Tika Stanić, nakon što je pročitao objavu ministarke za rad Darije Kisić Tepavčević na Instagramu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 5. avgust i naredne dane: Oblačno uz padavine, od četvrtka ponovo leto
Glas juga pre 45 minutajoš 18 povezanih

Veliki požar u Batajnici: Gori objekat površine 300 kvadrata u blizini vrtića, dim i vatra na sve strane: Na licu mesta vatrogasci iz čak 4 opštine (video)
Blic pre 25 minutajoš 8 povezanih

Mirna noć u Beogradu: Bez saobraćajnih nesreća i incidenata! Hitnu pomoć najviše zvali psihijatrijski pacijenti
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Republički zavod za statistiku: Novi Zakon o statistici je pravni osnov za otvaranje Poglavlja 18
N1 Info pre 35 minutajoš 1 povezana