Povezane vesti
Izudarala ga, lupila mu šamarčinu, pljuštale najgore psovke: Raskinuli Mensur i Milica - užasne scene šokirale sve!
Mondo 17.12.2021
Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u žestokom sukobu u Zadruzi. Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u žestokom sukobu u Zadruzi. Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić, koji su u vezi otkako je počela Zadruga, ušli su… »
Maloletnica Milica skočila da tuče Mensura! Veselinovićeva se zaplakala od gneva, ne gleda gde udara, a on doliva ulje na…
Kurir 17.12.2021
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ušli su u žestok sukob za vreme emsije "Gledanje snimaka". On je sve vreme pretio devojci da se sa njim ne šali, a ona je nasrnula na njega. - Pu*ićeti mi ku*ac. Nemoj da se za*ebavaš klinko mala - rekao je on. -… »
Raskinuli Milica i Mensur: "Guši me oko srca", maloletna zadrugarka udarala Ajdarpašića - potresne scene (video)
Blic 17.12.2021
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić raskinuli su u rijalitiju "Zadruga", a ona nije mogla da se obuzda, pa je i fizički nasrnula na njega. - Nisi mogao da dođeš da me poljubiš? - rekla mu je. - Mogu, ali sam bio ljut - rekao je on. - A dok si sa… »
Vesti dana »
Potpisan ugovor o brzoj saobraćajnici od Bačkog brega do Srbobrana: Za projekat i izgradnju prve deonice 240 miliona evra
Nova pre 35 minutajoš 25 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 10 minutajoš 24 povezane
Inspekcijski nadzor bolnice u Čačku: Proceduralne greške potvrđene kod preminulog muškarca, ne i kod devojčice
Insajder pre 10 minutajoš 20 povezanih