Повезане вести
Изударала га, лупила му шамарчину, пљуштале најгоре псовке: Раскинули Менсур и Милица - ужасне сцене шокирале све!
Мондо 17.12.2021
Малолетна Милица Веселиновић и Менсур Ајдарпашић у жестоком сукобу у Задрузи. Малолетна Милица Веселиновић и Менсур Ајдарпашић у жестоком сукобу у Задрузи. Малолетна Милица Веселиновић и Менсур Ајдарпашић, који су у вези откако… »
Малолетница Милица скочила да туче Менсура! Веселиновићева се заплакала од гнева, не гледа где удара, а он долива уље на…
Курир 17.12.2021
Милица Веселиновић и Менсур Ајдарпашић ушли су у жесток сукоб за време емсије "Гледање снимака". Он је све време претио девојци да се са њим не шали, а она је насрнула на њега. - Пу*ићети ми ку*ац. Немој да се за*ебаваш клинко… »
Раскинули Милица и Менсур: "Гуши ме око срца", малолетна задругарка ударала Ајдарпашића - потресне сцене (видео)
Блиц 17.12.2021
Милица Веселиновић и Менсур Ајдарпашић раскинули су у ријалитију "Задруга", а она није могла да се обузда, па је и физички насрнула на њега. - Ниси могао да дођеш да ме пољубиш? - рекла му је. - Могу, али сам био љут - рекао… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 53 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 48 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 38 минутајош 30 повезаних
Лазаревић: Од данас у функцији Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима
РТВ пре 1 сатјош 15 повезаних