Povezane vesti
Izudarala ga, lupila mu šamarčinu, pljuštale najgore psovke: Raskinuli Mensur i Milica - užasne scene šokirale sve!
Mondo 17.12.2021
Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u žestokom sukobu u Zadruzi. Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u žestokom sukobu u Zadruzi. Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić, koji su u vezi otkako je počela… »
Maloletnica Milica skočila da tuče Mensura! Veselinovićeva se zaplakala od gneva, ne gleda gde udara, a on doliva ulje na…
Kurir 17.12.2021
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ušli su u žestok sukob za vreme emsije "Gledanje snimaka". On je sve vreme pretio devojci da se sa njim ne šali, a ona je nasrnula na njega. - Pu*ićeti mi ku*ac. Nemoj da se za*ebavaš klinko mala - rekao je… »
Raskinuli Milica i Mensur: "Guši me oko srca", maloletna zadrugarka udarala Ajdarpašića - potresne scene (video)
Blic 17.12.2021
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić raskinuli su u rijalitiju "Zadruga", a ona nije mogla da se obuzda, pa je i fizički nasrnula na njega. - Nisi mogao da dođeš da me poljubiš? - rekla mu je. - Mogu, ali sam bio ljut - rekao je on. - A dok si sa… »
Vesti dana »
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Državni sekretar SAD preuzeo kontrolu nad do sada nezavisnim USAID-om
Danas pre 2 satajoš 1 povezana