Povezane vesti
Izudarala ga, lupila mu šamarčinu, pljuštale najgore psovke: Raskinuli Mensur i Milica - užasne scene šokirale sve!
Mondo 17.12.2021
Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u žestokom sukobu u Zadruzi. Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u žestokom sukobu u Zadruzi. Maloletna Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić, koji su u vezi otkako je počela Zadruga, ušli su… »
Maloletnica Milica skočila da tuče Mensura! Veselinovićeva se zaplakala od gneva, ne gleda gde udara, a on doliva ulje na…
Kurir 17.12.2021
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ušli su u žestok sukob za vreme emsije "Gledanje snimaka". On je sve vreme pretio devojci da se sa njim ne šali, a ona je nasrnula na njega. - Pu*ićeti mi ku*ac. Nemoj da se za*ebavaš klinko mala - rekao je on. -… »
Raskinuli Milica i Mensur: "Guši me oko srca", maloletna zadrugarka udarala Ajdarpašića - potresne scene (video)
Blic 17.12.2021
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić raskinuli su u rijalitiju "Zadruga", a ona nije mogla da se obuzda, pa je i fizički nasrnula na njega. - Nisi mogao da dođeš da me poljubiš? - rekla mu je. - Mogu, ali sam bio ljut - rekao je on. - A dok si sa… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Izrael ponovo gađao Iran: Nova serija napada, cilj – skladišta raketa i infrastruktura
Nova pre 14 minutajoš 20 povezanih

Meteorolozi otkrili kakvo će vreme biti do kraja juna – i nije baš prijatna vest
Nova pre 29 minutajoš 17 povezanih

Jelena Golubović se utegla u haljinu: Došla na finale "Farme 8" i istakla noge - evo šta je obula ne bi li se lakše kretala (foto)
Blic pre 14 minutajoš 16 povezanih

Tramp na vojnoj paradi: Svaka zemlja slavi svoje pobede, vreme da to učini i Amerika
Sputnik pre 1 satjoš 11 povezanih

Inter i Al Hilal otvorili Svetsko klupsko prvenstvo: Prštale šanse, izostali golovi
Euronews pre 29 minutajoš 10 povezanih