Повезане вести

Тужилаштво БиХ отворило предмет против неколико особа из Српске због „напада на уставни поредак“

Тужилаштво БиХ отворило предмет против неколико особа из Српске због „напада на уставни поредак“

Спутник 17.12.2021
У Тужилаштву БиХ води се предмет против неколико особа из Републике Српске због сумње да су починили кривично дело "напад на уставни поредак". РТРС незванично сазнаје да је истрага отворена по пријави више лица, а односи се на… »
Додик: Бранимо Устав, није реч о нападу на уставни поредак

Додик: Бранимо Устав, није реч о нападу на уставни поредак

Н1 Инфо 17.12.2021
"Ми бранимо Устав и не знам како се то може тумачити као напад на уставни поредак", рекао је српски члан Председништва Босне и Херцеговине (БиХ) Милорад Додик, коментаришући предмет који се води у Тужилаштву БиХ против неколико… »
Да ли је одбрана РС напад на уставни поредак БиХ, ко су сведоци, а ко осумњичени

Да ли је одбрана РС напад на уставни поредак БиХ, ко су сведоци, а ко осумњичени

РТС 17.12.2021
Тужилаштво БиХ наредило је истрагу против више особа због сумње да су починили кривично дело напада на уставни поредак БиХ. Лидери све четири опозиционе партије из Српске потврдили су да су добили позив из Тужилаштва да наредне… »
Додик: Ми бранимо Устав БиХ, не урушавамо уставни поредак!

Додик: Ми бранимо Устав БиХ, не урушавамо уставни поредак!

Курир 17.12.2021
Ми бранимо Устав и не знам како се то може тумачити као напад на уставни поредак, рекао је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, коментаришући предмет који се води у Тужилаштву БиХ против неколико особа из Републике Српске… »
Додик: Ми бранимо Устав, не урушавамо уставни поредак

Додик: Ми бранимо Устав, не урушавамо уставни поредак

Вечерње новости 17.12.2021
ФОТО АТВ - Ми бранимо Устав и не знам како се то може тумачити као напад на уставни поредак - рекао је он, преноси РТРС. Додик је упитао како је могуће да они који се залажу за Устав буду тужени за урушавање уставног поретка. -… »
"Оне који се залажу за Устав туже за урушавање уставног поретка": Додик поручује да је БиХ накриво насађена земља

"Оне који се залажу за Устав туже за урушавање уставног поретка": Додик поручује да је БиХ накриво насађена земља

Блиц 17.12.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик оценио је да је БиХ "накриво насађена земља", у којој је могуће да они који се залажу за Устав буду тужени за урушавање уставног поретка. Додик је то рекао одговарајући на питање… »

Вести дана »