Povezane vesti

Tužilaštvo BiH otvorilo predmet protiv nekoliko osoba iz Srpske zbog „napada na ustavni poredak“

Tužilaštvo BiH otvorilo predmet protiv nekoliko osoba iz Srpske zbog „napada na ustavni poredak“

Sputnik 17.12.2021
U Tužilaštvu BiH vodi se predmet protiv nekoliko osoba iz Republike Srpske zbog sumnje da su počinili krivično delo "napad na ustavni poredak". RTRS nezvanično saznaje da je istraga otvorena po prijavi više lica, a odnosi se na period od septembra i… »
Dodik: Branimo Ustav, nije reč o napadu na ustavni poredak

Dodik: Branimo Ustav, nije reč o napadu na ustavni poredak

N1 Info 17.12.2021
"Mi branimo Ustav i ne znam kako se to može tumačiti kao napad na ustavni poredak", rekao je srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik, komentarišući predmet koji se vodi u Tužilaštvu BiH protiv nekoliko osoba iz Republike… »
Dodik: Mi branimo Ustav BiH, ne urušavamo ustavni poredak!

Dodik: Mi branimo Ustav BiH, ne urušavamo ustavni poredak!

Kurir 17.12.2021
Mi branimo Ustav i ne znam kako se to može tumačiti kao napad na ustavni poredak, rekao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, komentarišući predmet koji se vodi u Tužilaštvu BiH protiv nekoliko osoba iz Republike Srpske zbog sumnje za… »
Da li je odbrana RS napad na ustavni poredak BiH, ko su svedoci, a ko osumnjičeni

Da li je odbrana RS napad na ustavni poredak BiH, ko su svedoci, a ko osumnjičeni

RTS 17.12.2021
Tužilaštvo BiH naredilo je istragu protiv više osoba zbog sumnje da su počinili krivično delo napada na ustavni poredak BiH. Lideri sve četiri opozicione partije iz Srpske potvrdili su da su dobili poziv iz Tužilaštva da naredne sedmice dođu u… »
Dodik: Mi branimo Ustav, ne urušavamo ustavni poredak

Dodik: Mi branimo Ustav, ne urušavamo ustavni poredak

Večernje novosti 17.12.2021
FOTO ATV - Mi branimo Ustav i ne znam kako se to može tumačiti kao napad na ustavni poredak - rekao je on, prenosi RTRS. Dodik je upitao kako je moguće da oni koji se zalažu za Ustav budu tuženi za urušavanje ustavnog poretka. - Oni neka rade svoje… »
"One koji se zalažu za Ustav tuže za urušavanje ustavnog poretka": Dodik poručuje da je BiH nakrivo nasađena zemlja

"One koji se zalažu za Ustav tuže za urušavanje ustavnog poretka": Dodik poručuje da je BiH nakrivo nasađena zemlja

Blic 17.12.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da je BiH "nakrivo nasađena zemlja", u kojoj je moguće da oni koji se zalažu za Ustav budu tuženi za urušavanje ustavnog poretka. Dodik je to rekao odgovarajući na pitanje novinara u… »

Vesti dana »