Повезане вести
Почела манифестација "Ледена шума" у Дунавском парку
РТВ 17.12.2021
НОВИ САД - Шеста по реду, зимска манифестација "Ледена шума" почела је данас у Дунавском парку. Присутне на свечаном отварању забављали су новосадски "Хаос аниматори", чланице Клизачког клуба "Војводина", деца из Хокејашког… »
Почела манифестација „Ледена шума“ у Дунавском парку
Дневник 17.12.2021
Шеста по реду, зимска манифестација „Ледена шума“ почела је данас у Дунавском парку. Присутне на свечаном отварању забављали су новосадски „Хаос аниматори“, чланице Клизачког клуба „Војводина“, деца из Хокејашког клуба „НС… »
ФОТО: Уз ватромет отворена "Ледена шума" у Дунавском парку
Мој Нови Сад 17.12.2021
Зимска манифестација "Ледена шума" свечано је отворена вечерас у Дунавском парку. Публици су се својим умећем представили новосадски "Хаос аниматори", талентоване младе клизачице клизачког клуба "Војводина" као и деца из… »
Вести дана »
(Фото, видео) Величанствен ватромет, игра дронова и ласерски ефекти Српска Нова година дочекана у Београду на води, огласила се звона са Храма Светог Саве
Блиц пре 3 сатајош 6 повезаних
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
Канцеларија за КиМ: Напад на двојицу Срба у Дечанима доказ колико су повратници угрожени на Косову
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Директор Форума: Председник САД Доналд Трамп предводиће велику америчку делегацију у Давосу
Данас пре 9 сатијош 1 повезана