Povezane vesti
Nije mi žao što smo raskinuli: Vojaž o Breskvici i pesmi koju je objavila 2 sata posle njega - Ja sam najslušaniji Srbin
Mondo 18.12.2021
Vojaž u emisiji Kontra šou na Kurir televiziji otkrio i šta oseća prema bivšoj devojci. Vojaž u emisiji Kontra šou na Kurir televiziji otkrio i šta oseća prema bivšoj devojci Reper Mihajlo Veruović Vojaž napravio je veliki bum na javnoj sceni… »
Vojaž zbunio oca usred emisije! Pozvao ga na telefon, a ono što mu je rekao zabrinulo ga je!
Mondo 18.12.2021
Jedan od najpopularnijih mladih repera kod nas Mihajlo Veruović Vojaž gostovao je u emisiji "Kontra šou" gde je govori o svojim roditeljima, ali i pozvao oca Milana. Jedan od najpopularnijih mladih repera kod nas Mihajlo Veruović Vojaž gostovao je u… »
Milica Pavlović je najbolja riba, ali je mnogo starija od mene: Vojaž odvalio - "Ima karijere k'o ja godina"
Mondo 18.12.2021
Mladi reper otkrio "koja je bolja" u emisiji Kontra šou na Kurir televiziji, pa se ugrizao za jezik. Mladi reper otkrio "koja je bolja" u emisiji Kontra šou na Kurir televiziji, pa se ugrizao za jezik Reper Mihajlo Veruović Vojaž (20) gostovao je u… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi objavili mapu protesta: Evo kojim ulicama će se sutra šetati i šta će sve biti zatvoreno (foto)
Blic pre 40 minutajoš 41 povezana

Studenti i građani se okupljaju - saobraćaj obustavljen u velikom delu Beograda
Sputnik pre 15 minutajoš 77 povezanih

Uhapšen vozač koji je automobilom udario tri osobe u Žarkovu, pa pobegao
N1 Info pre 26 minutajoš 15 povezanih

Vučić u obilasku Ekspa: Uveren sam da ćemo danas izdržati sve pritiske i napade
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih