Повезане вести
Траљава истрага полиције била кобна за случај убиства певачице
Нова 18.12.2021
Убиство певачице Јелене Марјановић поново се нашло у жижи пажње јавности након што је "Инсајдер ТВ" објавио аудио-записе како њен супруг Зоран Марјановић, иначе оптужени за злочин, позива полицију и пријављује нестанак тог 2… »
Зоран Марјановић за Курир о снимку који је поделио Србију: Ево шта каже муж убијене Јелене о разговору с полицијом (аудио)
Курир 18.12.2021
Зоран Марјановић, оптужени да је 2. априла 2016. брутално убио своју супругу певачицу Јелену Марјановић на насипу Црвенка у београдском насељу Борча, за Курир рекао је да је веома узнемирен након што је пуштен аудио-снимак на… »
Снимак позива Зорана Марјановића полицији поделио Србију: Да ли је пријава Јелениног нестанка била потез забринутог мужа или…
Блиц 18.12.2021
"Хало, добар дан, ја бих да пријавим нестанак, ево. Ја сам са ћерком, овај, на насипу, изашли смо да мајка трчи, да вежба, она је отишла да трчи и нестала је. Нема је, овде већ пола сата са ћерком је тражим на стази, овде у… »
Стефановић лагао о убиству певачице: Марјановић пријавио нестанак раније
Нова 18.12.2021
Мистерија убиства певачице Јелене Марјановић годинама не јењава, а цео случај пратиле су чудне околности које до данас нису разјашњене. Њен супруг Зоран Марјановић, сада оптужени за убиство супруге, полицију је алармирао свега… »
Објављен снимак Зорана Марјановића док пријављује нестанак супруге
Нова 18.12.2021
Певачица Јелена Крсмановић Марјановић брутално је убијена 2. априла 2016. године на насипу у Борчи, а њен нестанак пријавио је тог дана супруг, сада оптужени, Зоран Марјановић. "Инсајдер ТВ" објавио је два снимка у којима се… »
Неки је изгубио маму: Реакција полиције на позив Зорана Марјановића
Нова 18.12.2021
Аудио-снимци на којим се види како Зоран Марјановић, оптужени за убиство супруге Јелене Крсмановић Марјановић, пријављује њен нестанак 2. априла 2016. године на насипу у Црвенки шокирали су јавност. На њима се може чути… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 16. октобар 2025: Данас јутро хладно, током дана сунчано
Бета пре 4 сатијош 2 повезане

"Претпостављамо да тамо има паметних људи": Лавров: Испорука "Томахавка" Украјини нанела би колосалну штету односима Русије и САД
Блиц пре 30 минутајош 1 повезана

Роберт Фицо шокира: "Не занимају ме санкције Русији, ЕУ се крије иза Украјине да заташка сопствене грешке"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана