Povezane vesti
Traljava istraga policije bila kobna za slučaj ubistva pevačice
Nova 18.12.2021
Ubistvo pevačice Jelene Marjanović ponovo se našlo u žiži pažnje javnosti nakon što je "Insajder TV" objavio audio-zapise kako njen suprug Zoran Marjanović, inače optuženi za zločin, poziva policiju i prijavljuje nestanak tog 2. aprila 2016… »
Zoran Marjanović za Kurir o snimku koji je podelio Srbiju: Evo šta kaže muž ubijene Jelene o razgovoru s policijom (audio)
Kurir 18.12.2021
Zoran Marjanović, optuženi da je 2. aprila 2016. brutalno ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u beogradskom naselju Borča, za Kurir rekao je da je veoma uznemiren nakon što je pušten audio-snimak na kome se čuje njegov… »
Snimak poziva Zorana Marjanovića policiji podelio Srbiju: Da li je prijava Jeleninog nestanka bila potez zabrinutog muža ili…
Blic 18.12.2021
"Halo, dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, evo. Ja sam sa ćerkom, ovaj, na nasipu, izašli smo da majka trči, da vežba, ona je otišla da trči i nestala je. Nema je, ovde već pola sata sa ćerkom je tražim na stazi, ovde u Borči. Zajedno smo… »
Stefanović lagao o ubistvu pevačice: Marjanović prijavio nestanak ranije
Nova 18.12.2021
Misterija ubistva pevačice Jelene Marjanović godinama ne jenjava, a ceo slučaj pratile su čudne okolnosti koje do danas nisu razjašnjene. Njen suprug Zoran Marjanović, sada optuženi za ubistvo supruge, policiju je alarmirao svega pola sada nakon… »
Objavljen snimak Zorana Marjanovića dok prijavljuje nestanak supruge
Nova 18.12.2021
Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović brutalno je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a njen nestanak prijavio je tog dana suprug, sada optuženi, Zoran Marjanović. "Insajder TV" objavio je dva snimka u kojima se čuju telefonski… »
Neki je izgubio mamu: Reakcija policije na poziv Zorana Marjanovića
Nova 18.12.2021
Audio-snimci na kojim se vidi kako Zoran Marjanović, optuženi za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, prijavljuje njen nestanak 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki šokirali su javnost. Na njima se može čuti krajnje neprofesionalno… »
Vesti dana »
Građani palili sveće širom Crne Gore odajući poštu stradalima na Cetinju
Telegraf pre 37 minutajoš 11 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB Netanjahu šalje delegaciju na pregovore u Dohi; SZO brine zbog spore evakuacije pacijenata iz Gaze
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane