Povezane vesti
Ima 22 godine, ali zbog retke bolesti izgleda kao osmogodišnja devojčica: "Privlačim samo kretene"
Blic 18.12.2021
Nakon što je zbog retke bolesti ostala zarobljena u telu devojčice, Šona Rej (22), pored svakodnevnih muka da potvrdi svoj identitet, odlučila je da progovori i o borbama i izazovima koje doživljava. Sa samo šest meseci Šona je obolela od retkog oblika… »
Ima 22 godine, a svi misle da je dete: "Ja sam žena zarobljena u telu devojčice, prilaze mi samo čudaci" (foto)
Mondo 18.12.2021
Devojka koja zbog posledica retke bolesti izgleda kao osmogodišnja devojčica otkrila koliko joj to otežava svakodnevni život. Devojka koja zbog posledica retke bolesti izgleda kao osmogodišnja devojčica otkrila koliko joj to otežava svakodnevni život… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 192 dinara, benzin 175 dinara do 23. januara
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 31 povezana
Preminuo muškarac povređen u teškoj nesreći: U lančanom sudaru na Milošu Velikom učestvovalo 10 vozila, „audi“ završio pod šleperom
Nova pre 13 minutajoš 45 povezanih
U Hramu Svetog Save u Beogradu jutros služen pomen Oliveru Ivanoviću
Beta pre 48 minutajoš 28 povezanih
Ministarstvo evropskih integracija: Srbija demonstrirala snažnu posvećenost reformama
Nova pre 3 minutajoš 22 povezane
Venecuelanska dobitnica Nobelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih