Povezane vesti
Pivić za Žurnal: Bio sam u svlačionici, to mi je dužnost
Sportski žurnal 18.12.2021
Ne spori prvi čovek elitnog takmičenja susret sa sudijama i ostalim akterima utakmice, čak je i sam naveo da se u istoj situaciji našao posle 60 utakmica. Novica Tončev, suspendovani predsednik FS RIS podneo je prijavu protiv Aleksandra Pivića… »
Tončev prijavio direktora Super lige: Pivić ulazio u sudijsku svlačionicu na utakmici Kolubara – Proleter
Sportski žurnal 18.12.2021
Disciplinska komisija u obavezi je da pokrene disciplinski postupak protiv direktora lige. Imperija uzvraća udarac: Novica Tončev, član Izvršnog odbora FSS i predsednik Regiona Istok Srbija i sam pod suspenzijom do okončanja disciplinskog postupka… »
Vesti dana »
Dan za glasanje u Skupštini Srbije, pred poslanicima predlog budžeta
RTS pre 36 minutajoš 4 povezane
Izrael napao Bejrut posle dogovorenog primirja: Do vazdušnih udara došlo odmah nakon Bajdenovog obraćanja
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
"Izrael i liban prihvatili mir, osmišljeno da bude: Trajan!" Bajden se obratio javnosti povodom prekida vatre na Bliskom istoku (video)
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Neispravne granate izazvale paniku na ratištu: Pokrenuta istraga povodom problematične ukrajinske municije za minobacače
Blic pre 5 satijoš 3 povezane