Povezane vesti
Govorila sam mu ne, on me nije slušao: Oglasila se nova žrtva slavnog Zverke
Nova 18.12.2021
Optužbe na račun glumca Krisa Notona, najpoznatijeg po ulozi Zverke u seriji "Seks i grad" ne prestaju jer se javnosti obratila još jedna navodna žrtva. Napad na nju se dogodio, kaže, kada je imala samo 18 godina. Danas 30-godišnjakinja, koja je istupila… »
Čuvenog zverku iz Seks i grada optužila i treća žrtva: Nije me slušao kada sam govorila ne! Ona je tada imala 18, a on 55…
Kurir 18.12.2021
Glumac Kris Not, najpoznatiji po ulozi Zverke iz serije "Seks i grad", nedavno je optužen za seksualni napad dve žene, a sada se pojavila i treća koja ga je prijavila. Tridesetogodišnja devojka koja je istupila protiv glumca koristi pseudonim Ava, navodi… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Bitka kod Slankamena, umrla Mira Stupica, ubijen Lorka, rođena Koko Šanel
Radio 021 pre 8 minutajoš 3 povezane
Počinje! Ovo usijanje u Srbiji ćemo zapamtiti Mapa se crveni, RHMZ upalio najviši nivo upozorenja: Stiže nam 42 stepena, vrelina će potrajati, a od ovog dana totalni preokret
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana
Američki razarač pokvaren u Tihom okeanu: 300 mornara danima bilo bez vode, obroka, toaleta, klime...
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane
Lavrov upozorio London: Žao mi je Britanije ako bude uz Ukrajinu do samog kraja
RTS pre 1 satjoš 1 povezana