Повезане вести
Потресна исповест оца монструма који је убио бабу у котежу: Убио ју је без разлога јер је чисто зло!
Курир 19.12.2021
Несрећни Ђорђе Дудић описао је све детаље тешког дана које му је испричао сестрић Стефан, пред чијим очима се одиграо читав масакр који је починио његов син. Очајни отац монструма који је у среду по подне заклао баку Десанку… »
Језиви детаљи убиства у Котежу: Давид измасакрирао своју баку, па полицији рекао - "пазите, направио сам неред"
Мондо 19.12.2021
Давид Д. (24), осумњичен је за убиство Десанке Д, а сада су откривени детаљи овог монструозног злочина у Котежу. Давид Д. (24), осумњичен је за убиство Десанке Д, а сада су откривени детаљи овог монструозног злочина у Котежу… »
Уђите, али мало вам је неред овде: Речи су којима је унук Давид згрануо полицију после стравичног убиства баке Десанке у…
Курир 19.12.2021
Тукао је око сат времена а онда се насмејао: Рекао је ха-ха, испао сам из кондиције, мало сам се заморио, прича очајни отац осумњиченог и син убијене Десанке. БЕОГРАД - "Уђите, али мало вам је неред овде и ја сам се згрануо"… »
Отац момка који је избо бабу: Мучио је и убио, па рекао „Уђите, мало је неред“
Нова 19.12.2021
"Кад је отворио рекао је: "Уђите, али мало вам је неред овде и ја сам се згрануо"", ово су биле прве речи које је Давид Дудић (24), младић осумњичен за свирепо убиство своје баке Десанке Дудић (70), изговорио када се предавао… »
Вести дана »
Временска прогноза за понедељак 9. фебруар: Ујутро магла, променљив ветар, у току дана облачно
Бета пре 53 минутајош 23 повезане
Додиков кандидат дефинитивни победник избора за председника Републике Српске
BBC News пре 38 минутајош 17 повезаних
Марија Корина Мачадо: Опозиционар и бивши гувернер отет неколико сати након пуштања из затвора
НИН пре 18 минутајош 16 повезаних