Povezane vesti
Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: Štitnu žlezdu više nemam
Nova 19.12.2021
Pevačica Jelena Rozgra govorila je o zdravstvenim problemima i otkrila da je tek nedavno naučila da kaže "ne". Rozga je otkrila da je tokom pandemije korona virusa napokon naučila da kaže ne i da ju je na to prisililo njeno zdravstveno stanje… »
Štitnu žlezdu više nemam: Jelena Rozga više ne krije zdravstvene probleme, a sada je stavila jednu stvar na prvo mesto!
Kurir 19.12.2021
Pevačica Jelena Rozga prekinula je dugu medijsku ćutnju i u prvom intervjuu posle objavljivanja pesme progovorila o ljubavi, karijeri i zdravlju. Rozga je za RTL otkrila da je tokom pandemije korona virusa napokon naučila da kaže ne i da ju je na to… »
Jelena Rozga otvorila dušu: Više ne krijem - imam problema sa srcem, a štitnu žlezdu više nemam
Večernje novosti 18.12.2021
FOTO: Ata images - Nisam više pod velikim stresom. Neću žuriti posebno kada je posao u pitanju. Više vodim računa o svom zdravlju, više cenim slobodno vreme, znam da kažem ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog svog zdravlja. Morala sam jer imam… »
Vesti dana »
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 2 satajoš 21 povezana
Poslovni forum Srbije i Italije - dobre političke odnose da prati još veća ekonomska saradnja
RTS pre 39 minutajoš 19 povezanih
Ko bi mogao da nasledi Miloševića na klupi Partizana? Tri imena su slobodna, i ne zna se koga bi navijači više želeli
Nova pre 51 minutajoš 18 povezanih