Повезане вести

Јелена Розга о здравственим проблемима: Штитну жлезду више немам

Јелена Розга о здравственим проблемима: Штитну жлезду више немам

Нова 19.12.2021
Певачица Јелена Розгра говорила је о здравственим проблемима и открила да је тек недавно научила да каже "не". Розга је открила да је током пандемије корона вируса напокон научила да каже не и да ју је на то присилило њено… »
Штитну жлезду више немам: Јелена Розга више не крије здравствене проблеме, а сада је ставила једну ствар на прво место!

Штитну жлезду више немам: Јелена Розга више не крије здравствене проблеме, а сада је ставила једну ствар на прво место!

Курир 19.12.2021
Певачица Јелена Розга прекинула је дугу медијску ћутњу и у првом интервјуу после објављивања песме проговорила о љубави, каријери и здрављу. Розга је за РТЛ открила да је током пандемије корона вируса напокон научила да каже… »
Јелена Розга отворила душу: Више не кријем - имам проблема са срцем, а штитну жлезду више немам

Јелена Розга отворила душу: Више не кријем - имам проблема са срцем, а штитну жлезду више немам

Вечерње новости 18.12.2021
ФОТО: Ата имагес - Нисам више под великим стресом. Нећу журити посебно када је посао у питању. Више водим рачуна о свом здрављу, више ценим слободно време, знам да кажем не. Научила сам и то. Морала сам због свог здравља… »

Вести дана »