Повезане вести

Прва фотографија Каће Грујић са бебом код куће: Бајка за наследницу ФОТО

Прва фотографија Каће Грујић са бебом код куће: Бајка за наследницу ФОТО

Нова 19.12.2021
Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић постали су родитељи девојчице Катје пре четри дана, а певачица је данас изашла из породилишта. Каћа је јутрос за медије изјавила да се осећа уморно, али да је без обзира на све… »
Катарину Грујић и бебу код куће сачекала бајка: Гобеља се побринуо за сваки детаљ - погледајте изненађење!

Катарину Грујић и бебу код куће сачекала бајка: Гобеља се побринуо за сваки детаљ - погледајте изненађење!

Мондо 19.12.2021
Певачица и ћерка су данас дошле кући из породилишта. Певачица и ћерка су данас дошле кући из породилишта. Певачица Катарина Грујић и фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић 15. децембра су постали родитељи девојчице Катје, а… »
Прва фотографија катје у породичном дому: Каћу сачекало изненађење, Гобеља направио праву бајку за ћеркицу и жену!

Прва фотографија катје у породичном дому: Каћу сачекало изненађење, Гобеља направио праву бајку за ћеркицу и жену!

Блиц 19.12.2021
Певачица Катарина Грујић изашла је данас из породилишта са ћеркицом Катјом, а сада је сада је на свом Инстаграм налогу објавила прву фотографију са наследницом Катјом. Од призора и украшеног дома застаје дах. Каћу је сачекало… »
Добро дошла принцезо наша: Катарина Грујић на "Инстаграму" поделила интиман породични тренутак са ћерком (фото)

Добро дошла принцезо наша: Катарина Грујић на "Инстаграму" поделила интиман породични тренутак са ћерком (фото)

Вечерње новости 19.12.2021
Фото: Инстаграм принтсцреен/катаринагрујиц_долл Певачицин муж, фудбалер Марко Гобељић, дошао је у пратњи Каћине рођене сестре како би супругу и ћерку довео кући. А пост схаред би Катарина Грујиц́ Гобељић (@катаринагрујиц.долл)… »
Каћа Грујић: Када су ми донели ћерку била сам ошамућена, али су ми кренуле сузе

Каћа Грујић: Када су ми донели ћерку била сам ошамућена, али су ми кренуле сузе

Нова 19.12.2021
Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић постали су родитељи девојчице Катје пре четри дана, а певачица је данас изашла из породилишта. Каћа је за медије изјавила да се осећа уморно, али да је без обзира на све најсрећнија на… »
Грујићка никад лепша! Каћа изашла из у дугачком капуту, осмех није крила, пао је пољубац, а овај детаљ је свима промакао…

Грујићка никад лепша! Каћа изашла из у дугачком капуту, осмех није крила, пао је пољубац, а овај детаљ је свима промакао…

Курир 19.12.2021
Певачица Катарина Грујић изашла је данас из породилишта, а њен изабраник Марко Гобељић дошао је по њу и ћеркицу Катју. Певачица се породила пре четири дана, а многи су приметили да савршено изгледа. Она је по изласку на себи… »
Каћа Грујић изашла из породилишта Поносни тата дошао по супругу и ћерку, Гобеља не скида осмех са лица!

Каћа Грујић изашла из породилишта Поносни тата дошао по супругу и ћерку, Гобеља не скида осмех са лица!

Ало 19.12.2021
Честитамо! Катарина Грујић породила се 15. децембра и донела на свет девојчицу којој су дали име Катја. Певачицин муж, фудбалер Марко Гобељић, данас је у 09:45 дошао у пратњи Каћине рођене сестре како би супругу и ћерку довео… »
Каћа Грујић изашла из породилишта, детаљ на бебиној носиљки одушевио ФОТО

Каћа Грујић изашла из породилишта, детаљ на бебиној носиљки одушевио ФОТО

Нова 19.12.2021
Популарни пар Марко Гобељић и Катарина Грујић постали су недавно родитељи ћерке Катје. Иако се Катарина породила пре само три дана, поносни родитељи данас су извели бебу из породилишта, а новопечена мама је блистала. Фудбалер… »
Гобеља извео катарину и ћерку из породилишта: Тата први пут видео наследницу, певачица никад срећнија - плакао је!

Гобеља извео катарину и ћерку из породилишта: Тата први пут видео наследницу, певачица никад срећнија - плакао је!

Мондо 19.12.2021
Поносни родитељи Катарина Грујић и Марко Гобељић данас су са бебом отишли кући. Поносни родитељи Катарина Грујић и Марко Гобељић данас су са бебом отишли кући. Певачица Катарина Грујић и фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић… »
(Видео) Катарина Грујић изашла из породилишта: Певачица блиста од среће: "Овај осећај не може да се опише речима"

(Видео) Катарина Грујић изашла из породилишта: Певачица блиста од среће: "Овај осећај не може да се опише речима"

Блиц 19.12.2021
Певачица Катарина Грујић, која је пре четири дана на свет донела девојчицу Катју, данас је изашла из породилишта, а изгледом одушевила. По Каћу и Катју је стигао поносни тата са певачицином сестром који није скидао осмех са лица… »
(Видео) Гобељић дошао по каћу и мезимицу у породилиште: Поносни тата одушевио једним потезом

(Видео) Гобељић дошао по каћу и мезимицу у породилиште: Поносни тата одушевио једним потезом

Блиц 19.12.2021
Певачица Катарина Грујић, која је пре четири дана на свет донела девојчицу Катју, данас излази из породилишта. Поносни тата Марко Гобељић је дошао по своју супругу и мезимицу и љубазно је поздравио све присутне са "Добар… »
Каћа Грујић изашла из породилишта Поносни тата дошао по супругу и ћерку, певачица преплављена емоцијама: Најсрећнија сам на…

Каћа Грујић изашла из породилишта Поносни тата дошао по супругу и ћерку, певачица преплављена емоцијама: Најсрећнија сам на…

Курир 19.12.2021
Певачица Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић постали су родитељи девојчице Катје, а певачица је данас изашла из породилишта. По Каћу и Катју је стигао поносни тата са Каћином сестром који није скидао осмех са лица… »

Вести дана »