Povezane vesti
"Ponosan sam što nismo izveli vodene topove i što policija nije pendrečila!" Vučić komentarisao proteste, a osvrnuo se i…
Blic 19.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je proteste u gradovima Srbije i konstatovao kako se u našoj zemlji poštuju ljudska prava i kako je ponosan na to. - Demokratsko pravo je da ljudi protestuju, a ja sam posebno ponosan na to što nismo… »
Mi nećemo nikog da streljamo: Predsednik Vučić o pretnjama reditelja Markovića
Kurir 19.12.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je obišao kopove i termoelektranu "Kostolac" i tom prilikom odgovarao na pitanja novinara. Između ostalog, odgovorio je i na pitanje o "akciji" opozicionih medija koji su krenuli u "odbranu" Gorana Markovića… »
Vučić se oglasio o Goranu Markoviću
Nova 19.12.2021
Želim im dobro zdravlje i uspeh u životu, mi nećemo nikoga da streljamo, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući ocene i izjave, koje su usledile nakon reči reditelja Gorana Markovića da se nada da će Vučić imati pred… »
Vesti dana »
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 3 satajoš 42 povezane
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 12 satijoš 14 povezanih
"Nema love u reprezentaciji, samo ja zarađujem": Pešić se obratio posle pobede, spomenuo umetnike i ratnike
Mondo pre 28 minutajoš 38 povezanih
Građanski pokret Bravo tvrdi: "Pretučen 74-godišnji aktivista u policijskoj stanici, jutros operisan u KC Vojvodine"
Insajder pre 2 satajoš 13 povezanih
Mesec dana pritvora trinaestoj osumnjičenoj za nesreću na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Radio 021 pre 5 satijoš 39 povezanih