Povezane vesti
Petričić i Pajtić: Ovo je trenutak da se svi ujedinimo i stanemo iza Markovića
N1 Info 19.12.2021
Karikaturista Dušan Petričić i profesor Pravnog fakulteta Bojan Pajtić povodom napada predstavnika SNS na slavnog reditelja Gorana Markovića slažu se da je ovo trenutak da se kulturna javnost ujedini i stane iza Markovića. „Moj lični stav je da na takve… »
Novi magazin 19.12.2021
Karikaturista Dušan Petričić i profesor Pravnog fakulteta Bojan Pajtić povodom napada predstavnika SNS na slavnog reditelja Gorana Markovića slažu se da je ovo trenutak da se kulturna javnost ujedini i stane iza Markovića. „Moj lični stav je da na takve… »
Nova 19.12.2021
Vesti dana »
Crvena zvezda osvojila Kup Srbije, pobedila Vojvodinu posle penala
Politika pre 24 satajoš 83 povezane
UŽIVO: Rat u Ukrajini - Poljsko ratno vazduhoplovstvo presrelo ruski izviđački avion iznad Baltičkog mora
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
„Lavina“ zapalila arenu – milion gledalaca uz RTS, bend najavljuje još jači nastup
RTS pre 3 satajoš 74 povezane
"Nema povlačenja"! Iranska vojska: Održavamo najviši nivo pripravnosti, primirje sa SAD izuzetno neizvesno
Kurir pre 4 satijoš 40 povezanih