Povezane vesti
S majom imam seks iz inata! Filip Car šokirao izjavom, spustio je kao nikad ranije - stidim se što mi je devojka!
Mondo 19.12.2021
Filip Car je ovog puta bio oštriji... Filip Car je ovog puta bio oštriji... Nakon još jedne, ko zna koje po redu tuče Maje Marinković i Filipa Cara, njih dvoje su prokomentarisali svoju turbulentnu vezu koja ne prestaje da šokira kako učesnike… »
Sa Majom imam s*KS iz inata! Filip Car šokirao izjavom, priznao da ga je sramota Maje Marinković, ona doživela debakl…
Kurir 19.12.2021
Novinar je podigao Filipa Cara i postavio mu sledeće pitanje: "Hajde da pričamo o tvom i Majom odnosu, da li misliš da rečenicom da si sve rekao u afektu možeš da opravdaš svoje postupke", pitao je novinar. - Ja nemam potrebu da se svađam. Ako… »
Vesti dana »

"Odvratno, punjeno svinjarijama,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 34 minutajoš 2 povezane

Studenti u blokadi: Još jedan student u Novom Sadu pozvan na informativni razgovor
Danas pre 6 satijoš 1 povezana