Povezane vesti
Ćavi u neverici: Ne znam ko je za to kriv? Ja sam to znao sa 11 godina!"
Večernje novosti 19.12.2021
FOTO: Printskrin/Tviter/Bascelona_es Nakon pobede protiv Elčea 3:2 u subotu izneo je određene zamerke. . Legendarnom vezisti smeta to što pojedini igrači ne znaju one osnovne stvari - da se postave na terenu. - Izgubili smo Barselonin model igre i moramo… »
Šta ste radili u Barseloni dok nisam bio tu? Igrači ne znaju ono što je Ćavi učio sa 11 godina
Mondo 19.12.2021
"Ima stvari koje su me iznenadile", otvoreno je priznao novi trener Barselone. "Ima stvari koje su me iznenadile", otvoreno je priznao novi trener Barselone Ćavi se vratio ove jeseni u Barselonu i brzo shvatio koliki posao je pred njim. Španski stručnjak… »
Ćavi: Sa 11 godina sam znao taktičke elemente koje neki moji igrači ne znaju
N1 Info 19.12.2021
Trener Barselone i igračka legenda kluba Ćavi Ernandez pokušava da vrati katalonskog giganta u vrh evropskog fudbala, ali je jasno da se pred njim nalazi zaista mnogo posla. Posle trijumfa nad Elćeom u kojem su u glavnim ulogama bili mladi igrači… »
Vesti dana »
Građani posle pešačenja 39 kilometara stigli na Studentski trg, dočekani uz baklje
Danas pre 23 minutajoš 21 povezana
Policija privela napadača na političke aktiviste u Mirijevu, određen mu dvodnevni pritvor
Euronews pre 29 minutajoš 30 povezanih
Dogovor u Prištini prvi pozitivni signal za Srbe na KiM, ali može li se verovati Kurtiju
Sputnik pre 4 satijoš 32 povezane
Do Stankovića došle reči Veljka Paunovića: "Probaću da uradim sve što je do mene"
Mondo pre 53 minutajoš 77 povezanih