Povezane vesti
Milica histerisala na slavi! Nakon jezivih scena se gušila u suzama, pa oterala Mensura - on je kroz zube upozorio!
Mondo 19.12.2021
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u novom sukobu. Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u novom sukobu. Maloletna Milica Veselinović nedavno je doživela nervni slom u Zadruzi, nakon kog su usledile jezive scene u pušionici dok su učesnici… »
Histerija i plač na slavi maloletne Milice! Gušila se u suzama i oterala Mensura kada je dobila jedno pismo! (video)
Kurir 19.12.2021
Milica Veselinović i Maja Marinković danas slave Svetog Nikolu, a Mensurova devojka se rasplakala kada je dobila pisma. Ona je odmah počela da plače i oterala Mensura od sebe. - Ne diraj mi moje čestitke - rekla je Milica Mensuru. - Zašto, daj mi da… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 3 satajoš 30 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 13 minutajoš 28 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 1 satjoš 48 povezanih