Povezane vesti
Milica histerisala na slavi! Nakon jezivih scena se gušila u suzama, pa oterala Mensura - on je kroz zube upozorio!
Mondo 19.12.2021
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u novom sukobu. Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u novom sukobu. Maloletna Milica Veselinović nedavno je doživela nervni slom u Zadruzi, nakon kog su usledile jezive scene u pušionici dok su učesnici… »
Histerija i plač na slavi maloletne Milice! Gušila se u suzama i oterala Mensura kada je dobila jedno pismo! (video)
Kurir 19.12.2021
Milica Veselinović i Maja Marinković danas slave Svetog Nikolu, a Mensurova devojka se rasplakala kada je dobila pisma. Ona je odmah počela da plače i oterala Mensura od sebe. - Ne diraj mi moje čestitke - rekla je Milica Mensuru. - Zašto, daj mi da… »
Vesti dana »

Student koji je pritvoren nakon demoliranja prostorija SNS u Novom Sadu štrajkuje glađu šest dana
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih

Ovako je Robert Redford došao do 200 miliona dolara: Jedan film zaradio sumanutu sumu
Kurir pre 8 minutajoš 44 povezane

MUP: Uhapšena četvorica poljoprivrednika zbog nasilnog ponašanja na protestu u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih

Kac: Ako Hamas ne oslobodi taoce i ne položi oružje, Pojas Gaze će biti uništen
NIN pre 1 satjoš 36 povezanih