Povezane vesti
Zvala me je doktore, a ja nju mama! Marina je poslednju pesmu napisala za Sašu Matića, otkrio detalje njihove saradnje!
Mondo 19.12.2021
Saša Matić o novim pesmama i sardnji sa Marinom Tucaković. Saša Matić o novim pesmama i sardnji sa Marinom Tucaković. Vest o smrti najpoznatije srpske hitmejkerke Marine Tucaković potresla je regionalnu muzičku scenu, a čast da otpeva njene… »
Marina me zvala doktore, a ja nju mama: Saša Matić na albumu ima pesmu Tucakovićeve, a sad otkrio kako je nastala!
Kurir 19.12.2021
Saša Matić nedavno je izdao svoj novi studijski album, koji uveliko obara sve rekorde. Jednu od pesama sa albuma potpisuje pokojna legenda, Marina Tucaković, a detaljnije je o tome Saša ispričao u emisiji "Premijera". - Godinama sam radio sa Marinom… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

Prikazane fotografije zvučnog topa; Dačić u novom pokušaju gašenja požara
Al Jazeera pre 29 minutajoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 35 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 6 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 2 satajoš 48 povezanih