Повезане вести
Извршни директор за производњу у ЕПС: Није распад система када 30.000 потрошача нема струју
Данас 19.12.2021
Извршни директор за производњу енергије у ЕПС Мирослав Томашевић изјавио је вечерас да није распад система када 30.000 потрошача остане без струје, наводећи да то јесте „непријатно“ за потрошаче, али да се „квар реши“. „Распад… »
"Назвали су ме једнорука Дарија": Кисић Тепачевић о увредама Марковића: Он говори крвавим речима
Блиц 19.12.2021
У вечерашњој емисији "Хит Твит" на ТВ Пинк гостовали су су министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић, извршни директор ЕПС-а за производњу струје Мирослав Томашевић и редитељ… »
Кисић Тепавчевић: Сматрам да није у реду ћутати ако се ставља мета на председника државе
Данас 19.12.2021
Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је вечерас да је „као грађанин Србије“ реаговала на изјаву режисера Горана Марковића, наводећи да сматра да није реду ћутати уколико… »
Дарија Кисић Тепавчевић: Горан Марковић говори крвавим речима, рекли су ми да сам глупа и звали ме "једнорука Дарија"
Вечерње новости 19.12.2021
Фото: ТВ Пинк принтскрин - Да ли мислите да је у реду да ћутите уколико неко ставља мету на председника државе у којој живите? Велики број грађана то не мисли. Када сам прочитала изјаве била сам запањена толиком количином… »
Кисић Тепавчевић: Лек против корона смањује компликације
Блиц 19.12.2021
Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је вечерас да лек против корона вируса, који је Србија набавила, смањује умножавање вируса у организму, а самим тим је мања… »
Вести дана »
Каква је ситуација у нуклеарки Фукушима: Огласила се ИАЕА након земљотреса
Ало пре 26 минутајош 24 повезане
Велико интересовање за легализацију - више од 14.000 пријава првог дана
РТВ пре 21 минутајош 123 повезане