Povezane vesti
Izvršni direktor za proizvodnju u EPS: Nije raspad sistema kada 30.000 potrošača nema struju
Danas 19.12.2021
Izvršni direktor za proizvodnju energije u EPS Miroslav Tomašević izjavio je večeras da nije raspad sistema kada 30.000 potrošača ostane bez struje, navodeći da to jeste „neprijatno“ za potrošače, ali da se „kvar reši“. „Raspad sistema je kad cela država… »
"Nazvali su me jednoruka Darija": Kisić Tepačević o uvredama Markovića: On govori krvavim rečima
Blic 19.12.2021
U večerašnjoj emisiji "Hit Tvit" na TV Pink gostovali su su ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, izvršni direktor EPS-a za proizvodnju struje Miroslav Tomašević i reditelj Dragoslav Bokan. Jedna od tema… »
Kisić Tepavčević: Smatram da nije u redu ćutati ako se stavlja meta na predsednika države
Danas 19.12.2021
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je večeras da je „kao građanin Srbije“ reagovala na izjavu režisera Gorana Markovića, navodeći da smatra da nije redu ćutati ukoliko neko stavlja metu na… »
Darija Kisić Tepavčević: Goran Marković govori krvavim rečima, rekli su mi da sam glupa i zvali me "jednoruka Darija"
Večernje novosti 19.12.2021
Foto: TV Pink printskrin - Da li mislite da je u redu da ćutite ukoliko neko stavlja metu na predsednika države u kojoj živite? Veliki broj građana to ne misli. Kada sam pročitala izjave bila sam zapanjena tolikom količinom mržnje. Marković jeste naš… »
Kisić Tepavčević: Lek protiv korona smanjuje komplikacije
Blic 19.12.2021
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je večeras da lek protiv korona virusa, koji je Srbija nabavila, smanjuje umnožavanje virusa u organizmu, a samim tim je manja verovatnoća da nastanu… »
Vesti dana »

Vučić dočekao Đorđu Meloni: Hvala na snažnoj poruci podrške Srbiji
Nedeljnik pre 33 minutajoš 26 povezanih

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 4 satijoš 31 povezana

UKRAJINSKA KRIZA: Trampov plan da primora Putina da okonča rat – novi ultimatum Indiji zbog ruske nafte
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih