Повезане вести
Наметнуто ми је да будем лепа и да ћутим: Сара Јо о срамним увредама на мрежама
Нова 20.12.2021
Певачица Сара Јо огласила се путем Твитер и одговорила на крајње бесрамне увреде које добија на друштвеним мрежама након што је снимила видео у ком карикира певање Маје Николић. Наиме, Сара Јо се недавно пријавила на избор за… »
Сара Јо карикирала Мају Николић, а онда су кренули да је срамно вређају и псују
Нова 20.12.2021
Певачица Сара Јо пријавила се на избор за српског представника на Евровизији, због чега се нашла у центру скандала након што је певачица Маја Николић изјавила да јој је победа унапред намештена. Сара је као реакцију на изјаву… »
"Тукла бих је, кобилетина": Сару Јо жестоко извређали због певачице Маје Николић! Написала саопштење и све објаснила
Мондо 20.12.2021
Певачица је издала саопштење у ком је објаснила све кроз шта је прошла последњих 10 година. Певачица је издала саопштење у ком је објаснила све кроз шта је прошла последњих 10 година Певачица Сара Јо недавно се пријавила на… »
"Ову кобилу треба тући": Сару Јо монструозно напали због исмевања колегинице, па се обратила јавности: "Ово ме поражава као…
Блиц 19.12.2021
Певачица Сара Јовановић (28), која се недавно пријавила на избор за српског представника на наредној "Евровизији", нашла се у центру скандала кад је њена колегиница Маја Николић (46) изјавила да јој је "унапред намештена… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро