Povezane vesti
„Da se plašim navijača? Ne, navikao sam na gore stvari…“
N1 Info 20.12.2021
Kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je nakon utakmice sa Fejenordom da se ne plaši ničega, dodavši da je još u detinjstvu imao priliku da se suoči sa bombardovanjem svoje zemlje, što je učvrstilo njegov karakter. Tadić je… »
Tadića pitali o vatrometu: Kapiten ‘orlova’ iznenadio sve odgovorom – ‘u Srbiji sam navikao na bombe!’
Hot sport 20.12.2021
Kapiten Ajaksa govorio je o holandskom derbiju. Ajaks je uspeo da savlada sa 2:0 Fejenord, a na toj utkamici je blistao Srbin, koji je postigao drugi gol sa bele tačke. Ipak, utakmica u Roterdamu imala je i ružnu uvertiru, pošto su domaći navijači čekali… »
Ja da se uplašim? Navikao sam na bombe od 1999: Tadić o okršaju sa navijačima - "Možda mislite da sam malo lud..."
Mondo 20.12.2021
Ništa ne može da uplaši srpskog kapitena. Ništa ne može da uplaši srpskog kapitena. Dušan Tadić je još jednom kao kapiten Ajaksa pokazao da je "gazda" na terenu. U velikom derbiju protiv Fejnorda upisao je asistenciju i gol za velika tri boda (2:0), a… »
"Navikao sam na bombe u Srbiji": Dušan Tadić šokirao Holanđane posle nereda u Roterdamu
Večernje novosti 20.12.2021
Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN Naime, animozitet ova dva kluba je veliki, navijači se mrze, pa su incidenti česti. Ovog puta nije bilo navijača na tribinama “Tiganja“ zbog korona virusa, ali su pristalice Fejnorda pre početka utakmice bacali dimne… »
"Da li sam šokiran!?" Ne da nije, nego je Dušan Tadić odgovorom šokirao Holanđane: Možda mislite da sam malo lud, ali navikao…
Sportal blic 20.12.2021
u Roterdamu, a strelac drugog pogotka za “kopljanike” bio je . Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije posle još jedne sjajne partije stigao je i da se nasmeje kada su ga novinari pitali da li se uplašio pirotehnike od strane Fejnordovih… »
Izbegnut veliki skandal! Tadić i saigrači bili meta linča! Uhapšeni navijači oba kluba, a vozač autobusa spasio fudbalere…
Sportal blic 19.12.2021
Fudbaleri slavili su u velikom derbiju protiv sa 2:0, . Ipak, nakon samog duela malo je nedostajalo da na prostoru ispred stadiona nastade potpuni haos, kada su navijači Fejenorda čekali autobus fudbalera Ajaksa, vidno izrevoltirani posle poraza svojih… »
Vesti dana »

VREME DANAS: Oblačno sa kišom, uveče postepeno razvedravanje
Nedeljnik pre 28 minutajoš 15 povezanih

Hitna pomoć: Bez saobraćajnih nezgoda u Beogradu, u požaru u Zemunu bez povređenih
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih

Masovan napad na Lazovu u Harkovskoj oblasti; Rusija: Ukrajinski dronovi izazvali požare u Rostovu
RTS pre 14 minutajoš 5 povezanih

Čeka se i do dva sata: Na ovom graničnom prelazu od jutros najveća gužva: Vozači, naoružajte se strpljenjem
Blic pre 1 satjoš 4 povezane