Повезане вести
Лидер СПС-а: За напад на уставни поредак БиХ осумњичен врх РС и други политичари
Слободна Европа 20.12.2021
Предсједница и премијер Републике Српске (РС), као и други политичари тог ентитета осумњичени су за напад на уставни поредак Босне и Херцеговине (БиХ), изјавио је након саслушања у Тужилаштву БиХ лидер Социјалистичке партије… »
У Тужилаштву БиХ почела саслушања у вези са нападом на уставни поредак БиХ
Нови магазин 20.12.2021
У оквиру истраге због напада на уставни поредак Босне и Херцеговине у Тужилаштву БиХ данас је у својству сведока саслушан председник Социјалистичке партије Српске (СПС) Горан Селак. "Рекао сам да моја странка није учествовала у… »
Почела саслушања у оквиру истраге о нападу на уставни поредак БиХ
Ал Јазеера 20.12.2021
У Тужилаштву Босне и Херцеговине започела су саслушања у оквиру истраге о нападу на уставни поредак против званичника из ентитета Република Српска. Јутрос је саслушан Горан Селак, предсједник опозиционог СПС-а у ентитетском… »
У Тужилаштву БиХ почела саслушања у вези са нападом на уставни поредак БиХ
Данас 20.12.2021
У оквиру истраге због напада на уставни поредак Босне и Херцеговине у Тужилаштву БиХ данас је у својству сведока саслушан председник Социјалистичке партије Српске (СПС) Горан Селак. „Рекао сам да моја странка није учествовала у… »
Селак на саслушању: Гласање о преносу надлежности на Републику Српску није напад на уставни поредак БиХ
РТВ 20.12.2021
САРАЈЕВО - Председник Социјалистичке партије Српске (СПС)у Републици Српској Горан Селак изјавио је након данашњег саслушања у Тужилаштву БиХ у својству сведока, а у случају напада на уставни поредак БиХ, да његова странка… »
Ко је све на списку осумњичених: Селак: Не видим сврху позивања у Тужилаштво када су познати ставови свих партија
Блиц 20.12.2021
Тужилаштво БиХ покренуло је истрагу против највиших функционера Републике Српске због напада на уставни поредак Босне и Херцеговине. Потврдио је ово за Српскаинфо лидер СПС, Горан Селак који је данас саслушан у Тужилаштву БиХ у… »
Први саслушани у Тужилаштву БиХ у случају „напад на уставни поредак“: Осумњичени – лидери Српске
Спутник 20.12.2021
Председник опозиционе Социјалистичке партије Српске Горан Селак је, у својству сведока, саслушан у Тужилаштву БиХ које је покренуло истрагу против званичника из Републике Српске због наводног напада на уставно-правни поредак… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 19 минутајош 35 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Ово је Милана Недељковића довело на чело БМВ-а: Ево шта о њему кажу колеге и председник Надзорног одбора
Мондо пре 1 сатјош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане