Povezane vesti
Lider SPS-a: Za napad na ustavni poredak BiH osumnjičen vrh RS i drugi političari
Slobodna Evropa 20.12.2021
Predsjednica i premijer Republike Srpske (RS), kao i drugi političari tog entiteta osumnjičeni su za napad na ustavni poredak Bosne i Hercegovine (BiH), izjavio je nakon saslušanja u Tužilaštvu BiH lider Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak… »
U Tužilaštvu BiH počela saslušanja u vezi sa napadom na ustavni poredak BiH
Novi magazin 20.12.2021
U okviru istrage zbog napada na ustavni poredak Bosne i Hercegovine u Tužilaštvu BiH danas je u svojstvu svedoka saslušan predsednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak. "Rekao sam da moja stranka nije učestvovala u glasanju o vraćanju… »
Počela saslušanja u okviru istrage o napadu na ustavni poredak BiH
Al Jazeera 20.12.2021
U Tužilaštvu Bosne i Hercegovine započela su saslušanja u okviru istrage o napadu na ustavni poredak protiv zvaničnika iz entiteta Republika Srpska. Jutros je saslušan Goran Selak, predsjednik opozicionog SPS-a u entitetskom parlamentu i to u svojstvu… »
U Tužilaštvu BiH počela saslušanja u vezi sa napadom na ustavni poredak BiH
Danas 20.12.2021
U okviru istrage zbog napada na ustavni poredak Bosne i Hercegovine u Tužilaštvu BiH danas je u svojstvu svedoka saslušan predsednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak. „Rekao sam da moja stranka nije učestvovala u glasanju o vraćanju… »
Selak na saslušanju: Glasanje o prenosu nadležnosti na Republiku Srpsku nije napad na ustavni poredak BiH
RTV 20.12.2021
SARAJEVO - Predsednik Socijalističke partije Srpske (SPS)u Republici Srpskoj Goran Selak izjavio je nakon današnjeg saslušanja u Tužilaštvu BiH u svojstvu svedoka, a u slučaju napada na ustavni poredak BiH, da njegova stranka nije učestvovala u… »
Ko je sve na spisku osumnjičenih: Selak: Ne vidim svrhu pozivanja u Tužilaštvo kada su poznati stavovi svih partija
Blic 20.12.2021
Tužilaštvo BiH pokrenulo je istragu protiv najviših funkcionera Republike Srpske zbog napada na ustavni poredak Bosne i Hercegovine. Potvrdio je ovo za Srpskainfo lider SPS, Goran Selak koji je danas saslušan u Tužilaštvu BiH u svojstvu svedoka u sklopu… »
Prvi saslušani u Tužilaštvu BiH u slučaju „napad na ustavni poredak“: Osumnjičeni – lideri Srpske
Sputnik 20.12.2021
Predsednik opozicione Socijalističke partije Srpske Goran Selak je, u svojstvu svedoka, saslušan u Tužilaštvu BiH koje je pokrenulo istragu protiv zvaničnika iz Republike Srpske zbog navodnog napada na ustavno-pravni poredak. Prema toku saslušanja… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 32 povezane
Tramp za Politiko: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
N1 Info pre 23 minutajoš 28 povezanih
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 38 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih