Povezane vesti

"Spopadali su me matorci": Stanija Dobrojević progovorila o prostituciji: "Sebi sam mogla da kupim brendirane stvari"

"Spopadali su me matorci": Stanija Dobrojević progovorila o prostituciji: "Sebi sam mogla da kupim brendirane stvari"

Blic 20.12.2021
Starleta Stanija Dobrojević, rijaliti karijeru započela je u "Survajveru", da bi kasnije učestvovala na "Farmi", a zatim i u "Zadruzi". Priznaje kada se prvi put prijaliti za učešće u ovom formatu, o novcu nije ni razmišljala, a danas od toga zarađuje… »
Stanija Dobrojević progovorila o prostituciji: Otkrila odakle joj 150.000 evra za penthaus - brutalno iskrena u emisiji!

Stanija Dobrojević progovorila o prostituciji: Otkrila odakle joj 150.000 evra za penthaus - brutalno iskrena u emisiji!

Mondo 20.12.2021
Stanija Dobrojević ističe da već dugo sasvim dovoljno zarađuje. Stanija Dobrojević ističe da već dugo sasvim dovoljno zarađuje. Stanija Dobrojević nedavno je otvorila vrata svog novog stana u Rumi koji je, prema pisanjima medija, izdvojila 150.000 evra… »
Ni sa 20 godina nisu mogli da me obrlate matorci za jednu torbu! Stanija iskreno o prostituciji: Sve sam sama mogla da kupim!

Ni sa 20 godina nisu mogli da me obrlate matorci za jednu torbu! Stanija iskreno o prostituciji: Sve sam sama mogla da kupim!

Kurir 20.12.2021
Stanija Dobrojević prva je ''donela'' zanimanje starlete u Srbiju i počela sa promovisanjem svog fizičkog izgleda i atraktivnosti, zavolele su je mnoge žene pa čak i one starije čiju je naklonost jako teško dobiti. Stanija objašnjava da je to zato što je… »

Vesti dana »

I Janafu produžena licenca

I Janafu produžena licenca

Ekapija pre 6 minutajoš 67 povezanih
Ubijen iranski general

Ubijen iranski general

Vesti online pre 17 minutajoš 36 povezanih
Stiže proleće! Prolećne temperature sledeće nedelje

Stiže proleće! Prolećne temperature sledeće nedelje

Plus online pre 47 minutajoš 48 povezanih
Muslimani širom sveta danas obeležavaju prvi dan Ramazanskog bajrama

Muslimani širom sveta danas obeležavaju prvi dan Ramazanskog bajrama