Повезане вести
"Спопадали су ме маторци": Станија Добројевић проговорила о проституцији: "Себи сам могла да купим брендиране ствари"
Блиц 20.12.2021
Старлета Станија Добројевић, ријалити каријеру започела је у "Сурвајверу", да би касније учествовала на "Фарми", а затим и у "Задрузи". Признаје када се први пут пријалити за учешће у овом формату, о новцу није ни размишљала, а… »
Станија Добројевић проговорила о проституцији: Открила одакле јој 150.000 евра за пентхаус - брутално искрена у емисији!
Мондо 20.12.2021
Станија Добројевић истиче да већ дуго сасвим довољно зарађује. Станија Добројевић истиче да већ дуго сасвим довољно зарађује. Станија Добројевић недавно је отворила врата свог новог стана у Руми који је, према писањима медија… »
Ни са 20 година нису могли да ме обрлате маторци за једну торбу! Станија искрено о проституцији: Све сам сама могла да купим!
Курир 20.12.2021
Станија Добројевић прва је ''донела'' занимање старлете у Србију и почела са промовисањем свог физичког изгледа и атрактивности, заволеле су је многе жене па чак и оне старије чију је наклоност јако тешко добити. Станија… »
Вести дана »
Почела пријава нелегалних објеката у Пријепољу: велики одзив грађана већ првог дана
ПП медиа пре 1 сатјош 48 повезаних
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Политика пре 8 минутајош 31 повезана
Економиста о евентуалним секундарним санкцијама НБС: "Могу изазвати многе поремећаје али ово је ОХРАБРУЈУЋЕ"
Телеграф пре 3 минутајош 24 повезане
Лука Дончић открио име своје друге ћерке, па насмејао новинаре: "Учиниће мој живот пакленим..."
Телеграф пре 1 сатјош 34 повезане