Povezane vesti
"Spopadali su me matorci": Stanija Dobrojević progovorila o prostituciji: "Sebi sam mogla da kupim brendirane stvari"
Blic 20.12.2021
Starleta Stanija Dobrojević, rijaliti karijeru započela je u "Survajveru", da bi kasnije učestvovala na "Farmi", a zatim i u "Zadruzi". Priznaje kada se prvi put prijaliti za učešće u ovom formatu, o novcu nije ni razmišljala, a danas od toga… »
Ni sa 20 godina nisu mogli da me obrlate matorci za jednu torbu! Stanija iskreno o prostituciji: Sve sam sama mogla da kupim!
Kurir 20.12.2021
Stanija Dobrojević prva je ''donela'' zanimanje starlete u Srbiju i počela sa promovisanjem svog fizičkog izgleda i atraktivnosti, zavolele su je mnoge žene pa čak i one starije čiju je naklonost jako teško dobiti. Stanija objašnjava da je to zato… »
Stanija Dobrojević progovorila o prostituciji: Otkrila odakle joj 150.000 evra za penthaus - brutalno iskrena u emisiji!
Mondo 20.12.2021
Stanija Dobrojević ističe da već dugo sasvim dovoljno zarađuje. Stanija Dobrojević ističe da već dugo sasvim dovoljno zarađuje. Stanija Dobrojević nedavno je otvorila vrata svog novog stana u Rumi koji je, prema pisanjima medija, izdvojila… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije pašće i do 35 centimetara snega: Stižu ledene noći, a onda dugotrajna meteorološka monotonija: Evo šta to tačno znači
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, najmanje 16 mrtvih, nove evakuacije
BBC News pre 5 satijoš 17 povezanih
Vučić: Iz Azerbejdžana su me obavestili da neće biti obustave gasa za Srbiju
Insajder pre 54 minutajoš 15 povezanih