Повезане вести

"Спопадали су ме маторци": Станија Добројевић проговорила о проституцији: "Себи сам могла да купим брендиране ствари"

"Спопадали су ме маторци": Станија Добројевић проговорила о проституцији: "Себи сам могла да купим брендиране ствари"

Блиц 20.12.2021
Старлета Станија Добројевић, ријалити каријеру започела је у "Сурвајверу", да би касније учествовала на "Фарми", а затим и у "Задрузи". Признаје када се први пут пријалити за учешће у овом формату, о новцу није ни размишљала, а… »
Станија Добројевић проговорила о проституцији: Открила одакле јој 150.000 евра за пентхаус - брутално искрена у емисији!

Станија Добројевић проговорила о проституцији: Открила одакле јој 150.000 евра за пентхаус - брутално искрена у емисији!

Мондо 20.12.2021
Станија Добројевић истиче да већ дуго сасвим довољно зарађује. Станија Добројевић истиче да већ дуго сасвим довољно зарађује. Станија Добројевић недавно је отворила врата свог новог стана у Руми који је, према писањима медија… »
Ни са 20 година нису могли да ме обрлате маторци за једну торбу! Станија искрено о проституцији: Све сам сама могла да купим!

Ни са 20 година нису могли да ме обрлате маторци за једну торбу! Станија искрено о проституцији: Све сам сама могла да купим!

Курир 20.12.2021
Станија Добројевић прва је ''донела'' занимање старлете у Србију и почела са промовисањем свог физичког изгледа и атрактивности, заволеле су је многе жене па чак и оне старије чију је наклоност јако тешко добити. Станија… »

Вести дана »