Повезане вести

Додик има посла са професионалним лажовима! Милановић побеснео због Сарајева, поручио им: "Видећемо се ми опет"

Додик има посла са професионалним лажовима! Милановић побеснео због Сарајева, поручио им: "Видећемо се ми опет"

Вечерње новости 20.12.2021
Фото: Д. Миловановић/АП Пхото/Маркус Сцхреибер - Разумем то понашање, не потичем га, што се каже "Дај искулирај се". Али шта може Додик? Ништа. Али он има посла с људима који су професионални лажови - рекао је Милановић… »
Милановиц́: Додик у сукобу са професионалним лажовима, и ја ц́у бити

Милановиц́: Додик у сукобу са професионалним лажовима, и ја ц́у бити

Спутник 20.12.2021
Председник Хрватске Зоран Милановиц́ истакао је да је његова одлука о недоласку у БиХ била из безбедносних разлога и поручио да српски члан Председништа БиХ Милорад Додик има посла с људима који су, како је рекао, професионални… »
Милановић: Доћи ћу поново у Босну и Херцеговину

Милановић: Доћи ћу поново у Босну и Херцеговину

Ал Јазеера 20.12.2021
Ако са неким, а то је унитаристичка клика из Сарајева, који се представљају за домољубе, треба бити у сукобу, ја ћу с њима бити у сукобу, поручио је предсједник Хрватске. Хрватски предсједник Зоран Милановић рекао је да ће… »
Милановић: БиХ без Хрвата не постоји

Милановић: БиХ без Хрвата не постоји

Вести онлине 20.12.2021
Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да не може да буде пријатељ са сваким и да, ако са неким, а то је унитаристичка клика из Сарајева, који се представљају за домољуби, треба бити у сукобу, он ће, каже, бити у… »
Милановић: Преживећу без шетње Башчаршијом…разумем Додика

Милановић: Преживећу без шетње Башчаршијом…разумем Додика

РТВ 20.12.2021
БЕОГРАД - Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да не може да буде пријатељ са сваким и да, ако са неким, а то је унитаристичка клика из Сарајева, који се представљају за домољубе, треба бити у сукобу, он ће… »

Вести дана »