Повезане вести

Партизан има тежак испит у среду: Аврамовић свестан да тај меч одређује пут – чуваће једног од најбољих играча Еврокупа!…

Партизан има тежак испит у среду: Аврамовић свестан да тај меч одређује пут – чуваће једног од најбољих играча Еврокупа!…

Хот спорт 20.12.2021
Биће то дерби кола. Кошаркаши Партизана наредну утакмицу у Еврокупу играју у среду, када ће гостовати Локомотиви, у дербију 8. кола. Црно-бели су пред пут добили битно појачање на центарској линији у виду Матијаса Лесора, али… »
Ево када Лесор стиже у Партизан: Зоран Савић открио све детаље, од једне ствари зависи његов статус!

Ево када Лесор стиже у Партизан: Зоран Савић открио све детаље, од једне ствари зависи његов статус!

Хот спорт 20.12.2021
Реч је о сјајном појачању. Кошаркаши Партизана у среду настављају такмичење у Еврокупу, а ривал ће им овог пута бити Локомотива, док се дуел игра у среду у Русији. Пред сам пут, јутрос је експлодирала права бомба, када је… »
Зна се када се Лесор прикључује првом тиму Партизана, Зоран Савић открио све детаље

Зна се када се Лесор прикључује првом тиму Партизана, Зоран Савић открио све детаље

Вести онлине 20.12.2021
Некадашњи играч Звезде, Макабија и Монака потписао је уговор са Партизаном, којем ће се брзо прикључити и ући у тренажни и такмичарски ритам. Тренер Жељко Обрадовић рекао је да се за сва питања заинтересовани обрате спортском… »
Савић открио детаље око лесора! Познато је све - ево када Француз стиже у Београд и какав је план са центром!

Савић открио детаље око лесора! Познато је све - ево када Француз стиже у Београд и какав је план са центром!

Мондо 20.12.2021
Спортски директор Партизана Зоран Савић причао о Матијасу Лесору, новом појачању Партизана. Спортски директор Партизана Зоран Савић причао о Матијасу Лесору, новом појачању Партизана. Партизан је довео новог центра. Некадашњи… »
Аврамовић пред Локомотиву: “Победа нам отвара врата ка првом месту”

Аврамовић пред Локомотиву: “Победа нам отвара врата ка првом месту”

Вести онлине 20.12.2021
Кошаркаши Партизана у среду од 17.30 часова у Краснодару играју меч 8. кола групне фазе Еврокупа против Локомотиве, која је један од главних кандидата за пласман у финале и евентуалну титулу у овом такмичењу. Своје мишљење о… »
Жељко је рекао: "Питајте Савића" и ево шта је Савић одговорио о доласку матијаса лесора у Партизан

Жељко је рекао: "Питајте Савића" и ево шта је Савић одговорио о доласку матијаса лесора у Партизан

Спортал блиц 20.12.2021
, тренер , истакао је на отвореном тренингу да треба питати за све око и његовог трансфера међу црно-беле. И Зоран Савић се огласио: - Требало би да стигне у среду у Београд. Тренутно смо у фази планирања пута и резервације… »
Жељко Обрадовић о доласку Лесора: ‘Ја сам сконцентрисан на ове момке!’

Жељко Обрадовић о доласку Лесора: ‘Ја сам сконцентрисан на ове момке!’

Хот спорт 20.12.2021
Искрен је био Жоц! Јадран је јутрос узбуркала вест да је у редове Партизана стигао француски центар – Матијас Лесор. На питање каква му је била реакција на долазак Лесора, Жељко је рекао: ‘То морате да питате господина Зорана… »
Обрадовић кратко о Лесору: “То морате да питате господина Зорана Савића”

Обрадовић кратко о Лесору: “То морате да питате господина Зорана Савића”

Вести онлине 20.12.2021
Кошаркаши Партизана се у осмом колу Еврокупа састају против вероватно најозбиљније екипе у својој групи. Пут у Русију на ноге Локомотиви стиже у јеку велике новости и ангажовања Матијаса Лесора, некадашњег играча Звезде… »
"За лесора питајте Савића": Жељко Обрадовић кристално јасан пред пут у Русију, Локомотива је приоритет: Направљени су да…

"За лесора питајте Савића": Жељко Обрадовић кристално јасан пред пут у Русију, Локомотива је приоритет: Направљени су да…

Спортал блиц 20.12.2021
Кошаркаши ће у среду од 17.45 гостовати руској , једној од најбољих екипа Еврокупа. У међувремену, . Приликом изношења очекивања за предстојећи дуел у Краснодару, тренер Партизана кратко се дотакао и новог појачања. - То… »
Лесоров потпис узбуркао Јадран, шта о томе мисли Обрадовић?

Лесоров потпис узбуркао Јадран, шта о томе мисли Обрадовић?

Спортске.нет 20.12.2021
Данас је као бомба одјекнула вест на Јадрану, Партизан је довео некадашњег кошаркаша Црвене звезде Матијаса Лесора. Француз је, чини се, управо онај неопходан делић слагалице у тиму Жељка Обрадовића којег чека окршај са… »
Обрадовић: За Лесора питајте Савића, ја спремам утакмицу са Локомотивом

Обрадовић: За Лесора питајте Савића, ја спремам утакмицу са Локомотивом

Нова 20.12.2021
Партизан је довео дуго очекивано појачање на позицији центра и потписао уговр са Матијасом Лесором. Ипак, тренер црно-белих Жељко Обрадовић није желео да говори о новом појачању. „То морате да питате господина Зорана Савића… »

Вести дана »