Повезане вести

Милановић: Додику газе по прстима цело време, разумем га...

Милановић: Додику газе по прстима цело време, разумем га...

Политика 20.12.2021
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да не може да буде пријатељ са сваким и да, ако са неким, а то је унитаристичка клика из Сарајева који се представљају за домољубе, треба бити у сукобу, он ће… »
Хрватски предсједник тврди да је отказао посјет како би 'поштедио' Травник

Хрватски предсједник тврди да је отказао посјет како би 'поштедио' Травник

Слободна Европа 20.12.2021
"Сигурносни разлози су озбиљна ствар", казао је хрватски предсједник Зоран Милановић објашњавајући зашто је у недјељу (19. просинца) у посљедњи тренутак отказао своје судјеловање на обиљежавању 28. обљетнице доласка… »
Милановић: Кажем Додику дај, искулирај се, али шта може? Има посла са професионалним лажовима којима ништа није свето!

Милановић: Кажем Додику дај, искулирај се, али шта може? Има посла са професионалним лажовима којима ништа није свето!

Курир 20.12.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић истакао је да је његова одлука о недоласку у БиХ била из безбедносних разлога и поручио да српски члан Председништа БиХ Милорад Додик има посла с људима који су, како је рекао, професионални… »
"Кажем Додику: 'Дај, искулирај се', разумем га": Зоран Милановић о дешавањима у БиХ, Пленковићу, Башчаршији....

"Кажем Додику: 'Дај, искулирај се', разумем га": Зоран Милановић о дешавањима у БиХ, Пленковићу, Башчаршији....

Блиц 20.12.2021
Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је данас да не може да буде пријатељ са сваким и да, ако са неким, а то је унитаристичка клика из Сарајева, који се представљају за домољуби, треба бити у сукобу, он ће, каже, бити у… »
Милановић: Ићи ћу у БиХ, неће ме спречити морални букачи

Милановић: Ићи ћу у БиХ, неће ме спречити морални букачи

Данас 20.12.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да ће поново ићи у БиХ и да га у томе неће спречити морални букачи. „Нека се носе. Мене никакви морални букачи неће спречити“, рекао је Милановић новинарима у Загребу, дан… »
Милановић: Не могу раздрагано шетати Башчаршијом, али преживећу без тога

Милановић: Не могу раздрагано шетати Башчаршијом, али преживећу без тога

Н1 Инфо 20.12.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је да ће поново ићи у БиХ и да га у томе неће спречити морални букачи. „Нека се носе. Мене никакви морални букачи неће спречити“, рекао је Милановић новинарима у Загребу, дан пошто је… »
Зоран Милановић Представници међународне заједнице су професионални лажови! Преживећу и без Башчаршије

Зоран Милановић Представници међународне заједнице су професионални лажови! Преживећу и без Башчаршије

Курир 20.12.2021
Председник Хрватске Зоран Милановић прокоментарисао је данас отказивање посете Босни и Херцеговини, али није открио "претњу" због које није стигао у Травник и Нову Билу. Иако безбедносне и полицијске агенције БиХ нису имале… »

Вести дана »