Povezane vesti

Milanović: Dodiku gaze po prstima celo vreme, razumem ga...

Milanović: Dodiku gaze po prstima celo vreme, razumem ga...

Politika 20.12.2021
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ne može da bude prijatelj sa svakim i da, ako sa nekim, a to je unitaristička klika iz Sarajeva koji se predstavljaju za domoljube, treba biti u sukobu, on će, kaže, biti u sukobu sa… »
Hrvatski predsjednik tvrdi da je otkazao posjet kako bi 'poštedio' Travnik

Hrvatski predsjednik tvrdi da je otkazao posjet kako bi 'poštedio' Travnik

Slobodna Evropa 20.12.2021
"Sigurnosni razlozi su ozbiljna stvar", kazao je hrvatski predsjednik Zoran Milanović objašnjavajući zašto je u nedjelju (19. prosinca) u posljednji trenutak otkazao svoje sudjelovanje na obilježavanju 28. obljetnice dolaska humanitarnog konvoja za… »
Milanović: Kažem Dodiku daj, iskuliraj se, ali šta može? Ima posla sa profesionalnim lažovima kojima ništa nije sveto!

Milanović: Kažem Dodiku daj, iskuliraj se, ali šta može? Ima posla sa profesionalnim lažovima kojima ništa nije sveto!

Kurir 20.12.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović istakao je da je njegova odluka o nedolasku u BiH bila iz bezbednosnih razloga i poručio da srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik ima posla s ljudima koji su, kako je rekao, profesionalni lažovi. "Razumijem to… »
"Kažem Dodiku: 'Daj, iskuliraj se', razumem ga": Zoran Milanović o dešavanjima u BiH, Plenkoviću, Baščaršiji....

"Kažem Dodiku: 'Daj, iskuliraj se', razumem ga": Zoran Milanović o dešavanjima u BiH, Plenkoviću, Baščaršiji....

Blic 20.12.2021
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da ne može da bude prijatelj sa svakim i da, ako sa nekim, a to je unitaristička klika iz Sarajeva, koji se predstavljaju za domoljubi, treba biti u sukobu, on će, kaže, biti u sukobu sa njima… »
Milanović: Ići ću u BiH, neće me sprečiti moralni bukači

Milanović: Ići ću u BiH, neće me sprečiti moralni bukači

Danas 20.12.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da će ponovo ići u BiH i da ga u tome neće sprečiti moralni bukači. „Neka se nose. Mene nikakvi moralni bukači neće sprečiti“, rekao je Milanović novinarima u Zagrebu, dan pošto je iz… »
Zoran Milanović Predstavnici međunarodne zajednice su profesionalni lažovi! Preživeću i bez Baščaršije

Zoran Milanović Predstavnici međunarodne zajednice su profesionalni lažovi! Preživeću i bez Baščaršije

Kurir 20.12.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović prokomentarisao je danas otkazivanje posete Bosni i Hercegovini, ali nije otkrio "pretnju" zbog koje nije stigao u Travnik i Novu Bilu. Iako bezbednosne i policijske agencije BiH nisu imale nijednu informaciju o… »
Milanović: Ne mogu razdragano šetati Baščaršijom, ali preživeću bez toga

Milanović: Ne mogu razdragano šetati Baščaršijom, ali preživeću bez toga

N1 Info 20.12.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je da će ponovo ići u BiH i da ga u tome neće sprečiti moralni bukači. „Neka se nose. Mene nikakvi moralni bukači neće sprečiti“, rekao je Milanović novinarima u Zagrebu, dan pošto je iz… »

Vesti dana »