Povezane vesti
Ljut sam na boga... Jeb*ga! Boža Maljković se potresnim rečima oprostio od legende: Teško ovo pišem, to ulje još trošim!
Mondo 20.12.2021
Božidar Maljković se oprostio od čuvenog člana Jugoplastike. Nije mogao da zadrži emocije... Božidar Maljković se oprostio od čuvenog člana Jugoplastike. Nije mogao da zadrži emocije... Tužna vest je pogodila region. Legendarni centar… »
Potresan maljkovićev oproštaj od bivšeg igrača: "Ko sam ja da se ljutim na Boga? Ali zbog Sobina mu zameram!"
Večernje novosti 20.12.2021
Foto: OKS Maljković se od svog nedakašnjeg igrača i prijatelja, koji je preminuo u ponedeljak, oprostio potresnom porukom: - LJut sam!!! Ko sam ja da se ljutim na Boga? Ipak, Sobinkov odlazak moram da mu makar malo zamerim. Taj preuranjeni poziv… »
"Ljut sam! Faliće i nama, i moru, i maslinama... Je*i ga!" Boža Maljković se potresnim rečima oprostio od svog igrača iz…
Sportal blic 20.12.2021
Danas su nam iz Hrvatske stigle tužne vesti, o smrti . Nekadašnji centar Jugoplastike preminuo je iznenada u 58. godini, a vest o njegovoj smrti šokirala je javnost regiona. Jedan od onih koji je najteže podneo tužne vesti iz Hrvatske jeste i naš… »
Vesti dana »
Jokić srušio Golden Stejt i izjednačio se sa Birdom i Hardenom (video)
Sportski žurnal pre 18 minutajoš 19 povezanih
Aktivista Bagarić u pritvoru nakon hapšenja u Novom Sadu: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“
Novi magazin pre 1 satjoš 9 povezanih