Повезане вести

Тајсон: Волим да гледам Новака, он је мој омиљени тенисер

Тајсон: Волим да гледам Новака, он је мој омиљени тенисер

Вести онлине 21.12.2021
Легендарни боксер Мајк Тајсон велики је љубитељ тениса, због ћерке која се њиме и бави, а за коју многи тврде да има светлу будућност. Тајсон је рекао да прати и најбољег тенисера света Новака Ђоковића. – Волим да га гледам… »
Тајсон: Новак је мој омиљени тенисер, тенис ми је променио живот

Тајсон: Новак је мој омиљени тенисер, тенис ми је променио живот

Н1 Инфо 21.12.2021
Легендарни боксер Мајк Тајсон велики је љубитељ тениса, због ћерке која се њиме и бави, а за коју многи тврде да има светлу будућност. Тајсон је рекао да прати и најбољег тенисера света Новака Ђоковића. „Волим да га гледам… »
‘Обожавам Ђоковића’: Легендарни Тајсон изјавом о Новаку одушевио све!

‘Обожавам Ђоковића’: Легендарни Тајсон изјавом о Новаку одушевио све!

Хот спорт 21.12.2021
Амерички боксер је истакао да је велики поштовалац лика и дела Новака Ђоковића. Жива легенда бокса и један од највећих које је имао тај спорт, Мајк Тајсон, истакао је да одлично прати дешавања у свету тениса. За тако нешто… »
Ђоковић је променио тајсонов живот: Гвоздени постао емотивни (видео)

Ђоковић је променио тајсонов живот: Гвоздени постао емотивни (видео)

Вечерње новости 21.12.2021
ФОТО: ЕПА И онда се десило нешто што је променило живот можда и најбољем боксеру свих времена, а то је љубав према тенису. - Мислим да ми је тенис променио живот. Он ми је проширио видике и захвалан сам због тога. Наш читав… »
Мајку Тајсону је тенис променио живот, Новак је важан део тога

Мајку Тајсону је тенис променио живот, Новак је важан део тога

Нова 21.12.2021
Легендарни боксер Мајк Тајсон каже да му је тенис као спорт променио живот, уз посебан осврт на Новака Ђоковића. „Мисим да ми је тенис променио живот. Он ми је проширио видике и захвалан сам због тога. Наш читав живот се променио… »

Вести дана »