Povezane vesti
Stepanović: Dosta zamajavanja pričama o ugroženosti Vučića, ugroženi smo mi
Novi magazin 21.12.2021
Urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović ocenjuje, povodom sinoćnjih protesta u Tirani protiv Otvorenog Balkana i dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojima je spaljena srpska zastava, a koje su tabloidi okarakterisali kao "haos" i "pakao"… »
Nova 21.12.2021
Urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović ocenjuje, povodom sinoćnjih protesta u Tirani protiv Otvorenog Balkana i dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojima je spaljena srpska zastava, a koje su tabloidi okarakterisali kao "haos" i "pakao"… »
N1 Info 21.12.2021
Vesti dana »
Premijer naložio da se združenim snagama, pa i žandarmerijom, pomogne ljudima u nevremenu
Beta pre 11 minutajoš 41 povezana
Tajm: U Iranu više od 200 poginulih u protestima; Zapaljena džamija i automobili, vlast tvrdi da je situacija mirna
RTV pre 51 minutajoš 16 povezanih
Kompletna satnica reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u vaterpolu na jednom mestu
Nova pre 16 minutajoš 14 povezanih
"To mi malo smeta, znam da je nervozan": Trener Denvera udario na NBA ligu zbog Nikole Jokića
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih