Povezane vesti
Stepanović: Dosta zamajavanja pričama o ugroženosti Vučića, ugroženi smo mi
Novi magazin 21.12.2021
Urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović ocenjuje, povodom sinoćnjih protesta u Tirani protiv Otvorenog Balkana i dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojima je spaljena srpska zastava, a koje su tabloidi okarakterisali kao "haos" i… »
Nova 21.12.2021
Urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović ocenjuje, povodom sinoćnjih protesta u Tirani protiv Otvorenog Balkana i dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojima je spaljena srpska zastava, a koje su tabloidi okarakterisali kao "haos" i… »
N1 Info 21.12.2021
Vesti dana »

Infarkt završnica predsedničkih izbora u Poljskoj: Pobednik konzervativac Navrocki
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane

Bacao molotovljeve koktele na skupu podrške Izraelcima u Koloradu: Povređeno najmanje osam osoba
N1 Info pre 7 minutajoš 25 povezanih

Ukrajina i Rusija na pregovorima u Istanbulu uprkos intenziviranju međusobnih napada
Slobodna Evropa pre 2 minutajoš 20 povezanih

Budućnost želi titulu! Omić pred okršaj sa Partizanom poslao jasnu poruku: Posao nije završen! Treba nam puna Morača!
Kurir pre 8 minutajoš 24 povezane