Povezane vesti
Stepanović: Dosta zamajavanja pričama o ugroženosti Vučića, ugroženi smo mi
Novi magazin 21.12.2021
Urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović ocenjuje, povodom sinoćnjih protesta u Tirani protiv Otvorenog Balkana i dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojima je spaljena srpska zastava, a koje su tabloidi okarakterisali kao "haos" i "pakao"… »
Nova 21.12.2021
Urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović ocenjuje, povodom sinoćnjih protesta u Tirani protiv Otvorenog Balkana i dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojima je spaljena srpska zastava, a koje su tabloidi okarakterisali kao "haos" i "pakao"… »
N1 Info 21.12.2021
Vesti dana »
Mesarović: Snabdevanje se stabilizuje, trenutno bez struje trenutno 13.603 domaćinstva
Biznis.rs pre 56 minutajoš 39 povezanih
Tramp: SAD imaju pravo da deluju ako postoji pretnja, ne treba mi međunarodno pravo
NIN pre 12 minutajoš 53 povezane
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana
Uhapšena četvorica osumnjičenih koji se terete da su prevarili staricu za skoro 1,5 miliona dinara
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih