Povezane vesti
Stepanović: Dosta zamajavanja pričama o ugroženosti Vučića, ugroženi smo mi
Novi magazin 21.12.2021
Urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović ocenjuje, povodom sinoćnjih protesta u Tirani protiv Otvorenog Balkana i dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojima je spaljena srpska zastava, a koje su tabloidi okarakterisali kao "haos" i "pakao"… »
Nova 21.12.2021
Urednica Nove ekonomije Biljana Stepanović ocenjuje, povodom sinoćnjih protesta u Tirani protiv Otvorenog Balkana i dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojima je spaljena srpska zastava, a koje su tabloidi okarakterisali kao "haos" i "pakao"… »
N1 Info 21.12.2021
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 31 minutajoš 26 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 16 minutajoš 20 povezanih

Kada budete videli tortu koju je Matić priredio za mezimicu neće vam biti dobro: Ukrašena je svežim cvećem
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih