Povezane vesti
Svi jure vlahovića, a ja imam jedan savet za njega: Čuveni napadač Bajerna ima lekciju za Srbina - "To ne vodi ničemu"
Mondo 21.12.2021
Biće teško odoleti svim ponudama, ali Vlahović će morati sam da prelomi. Biće teško odoleti svim ponudama, ali Vlahović će morati sam da prelomi. Srpski napadač Dušan Vlahović ne želi da produži ugovor sa Fiorentinom, pa je zbog toga u ovom trenutku… »
‘Ne juri za novcem’: Čuveni Nemac javno savetovao Dušana Vlahovića
Hot sport 21.12.2021
Srpski napadač je pred velikim transferom. Dušan Vlahović je izjednačio rekord Kristijana Ronalda po broju golova u jednom godini u Seriji A, obojica su na 33 pogodaka, a zbog sjajnih partija mnogi žele da ga vide u svojim redovima. Zbog toga Fiorentina… »
Dušane, ne juri za novcem: Vlahović dobio savet od legendarnog Nemca koji neće poslušati
Večernje novosti 21.12.2021
FOTO: EPA Srbin je zaludeo Apenine, Pirineje, Ostrvo... Dobar glas daleko se čuje, a Dušanove igre i golovi odjekuju Evropom. Krenula je danonoćna trka za potpisom Vlahovića, koji će biti najdragoceniji paraf u 2022. godini. A sve to gleda iskusni vuk… »
Vesti dana »

Počela jesen: Toplije za 10 stepeni, pa preokret vremena, otkrivamo i kada
Telegraf pre 17 minutajoš 59 povezanih

Poljanski Evropi: Ako želite ozbiljan razgovor o bezbednosti – znate gde da nas nađete
Sputnik pre 2 satajoš 30 povezanih

Haos u Milanu zbog Gaze: Šezdeset policajaca povređeno u sukobu sa demonstrantima na protestu podrške palestinskom narodu
Nova pre 13 minutajoš 16 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i ko će je još priznati
BBC News pre 18 minutajoš 30 povezanih