Повезане вести
Осигурала сам задњицу! Фолкерка изгрмела након липосукције у кожном минићу - "у складу са нашим новчаним могућностима"
Мондо 21.12.2021
Певачица Стоја Новаковић је потпуно променила изглед захваљујући липосукцији којој се подвргла у Турској, а уз то је променила и фризуру па први пут у каријери има кратку косу. Певачица Стоја Новаковић је потпуно променила… »
Осигурала сам задњицу као џеј ло: Стоја у Турској одрадила липосукцију, а сад открила колико је пара дала да заштити…
Курир 21.12.2021
Стојанка Новаковић Стоја појавила се на снимању новогодишњег програма и открила детаље своје недавне велике промене. Певачица је скратила косу, па и како је сама признала, била на липосукцији. - Добијам комплименте, значи да… »
"Осигурала сам задњицу": Фолкерка се Преполовила након липосукције, па се утегла у кожу, поручује: "То је у складу са нашим…
Блиц 21.12.2021
Певачица Стојанка Новаковић Стоја променила је фризуру, али и открила да је ишла на липосукцију код доктора у Турској. Резултати липосукције су видљиви, па се тако Стоја сада појавила на снимању једног новогодишњег програма… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 14 минутајош 31 повезана
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 24 минутајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане