Повезане вести

Осигурала сам задњицу! Фолкерка изгрмела након липосукције у кожном минићу - "у складу са нашим новчаним могућностима"

Осигурала сам задњицу! Фолкерка изгрмела након липосукције у кожном минићу - "у складу са нашим новчаним могућностима"

Мондо 21.12.2021
Певачица Стоја Новаковић је потпуно променила изглед захваљујући липосукцији којој се подвргла у Турској, а уз то је променила и фризуру па први пут у каријери има кратку косу. Певачица Стоја Новаковић је потпуно променила… »
Осигурала сам задњицу као џеј ло: Стоја у Турској одрадила липосукцију, а сад открила колико је пара дала да заштити…

Осигурала сам задњицу као џеј ло: Стоја у Турској одрадила липосукцију, а сад открила колико је пара дала да заштити…

Курир 21.12.2021
Стојанка Новаковић Стоја појавила се на снимању новогодишњег програма и открила детаље своје недавне велике промене. Певачица је скратила косу, па и како је сама признала, била на липосукцији. - Добијам комплименте, значи да… »
"Осигурала сам задњицу": Фолкерка се Преполовила након липосукције, па се утегла у кожу, поручује: "То је у складу са нашим…

"Осигурала сам задњицу": Фолкерка се Преполовила након липосукције, па се утегла у кожу, поручује: "То је у складу са нашим…

Блиц 21.12.2021
Певачица Стојанка Новаковић Стоја променила је фризуру, али и открила да је ишла на липосукцију код доктора у Турској. Резултати липосукције су видљиви, па се тако Стоја сада појавила на снимању једног новогодишњег програма… »

Вести дана »