Povezane vesti
Osigurala sam zadnjicu! Folkerka izgrmela nakon liposukcije u kožnom miniću - "u skladu sa našim novčanim mogućnostima"
Mondo 21.12.2021
Pevačica Stoja Novaković je potpuno promenila izgled zahvaljujući liposukciji kojoj se podvrgla u Turskoj, a uz to je promenila i frizuru pa prvi put u karijeri ima kratku kosu. Pevačica Stoja Novaković je potpuno promenila izgled zahvaljujući… »
Osigurala sam zadnjicu kao džej lo: Stoja u Turskoj odradila liposukciju, a sad otkrila koliko je para dala da zaštiti…
Kurir 21.12.2021
Stojanka Novaković Stoja pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa i otkrila detalje svoje nedavne velike promene. Pevačica je skratila kosu, pa i kako je sama priznala, bila na liposukciji. - Dobijam komplimente, znači da je dobro. Ja sam… »
"Osigurala sam zadnjicu": Folkerka se Prepolovila nakon liposukcije, pa se utegla u kožu, poručuje: "To je u skladu sa našim…
Blic 21.12.2021
Pevačica Stojanka Novaković Stoja promenila je frizuru, ali i otkrila da je išla na liposukciju kod doktora u Turskoj. Rezultati liposukcije su vidljivi, pa se tako Stoja sada pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg programa znatno mršavija. Ona se za… »
Vesti dana »
Mlada španska nada Rafael Hodar preokretom najboljeg rezultata u karijeri
RTS pre 10 minutajoš 60 povezanih
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 35 minutajoš 35 povezanih
Stotine hiljada navijača Arsenala prisustvovalo paradi povodom proslave titule prvaka Engleske
Radio sto plus pre 44 minutajoš 49 povezanih
On gasi požar? Trofejno trenersko ime na klupi Crvene zvezde posle debakal sa Obradovićem - prednosti i mane: Da li je on taj konačni spasilac?
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Nudio mito policiji da mu "progleda kroz prste": Uhapšen Nišlija (38), vozio audi A6 u alkoholisanom stanju, pa odbio da se testira
Kurir pre 3 satajoš 20 povezanih