Повезане вести
Олимпијска шампионка у тенису позитивна на коронавирус
Нова 21.12.2021
Швајцарска тенисерка и овогодишња олимпијска шампионка Белинда Бенчић позитивна је на корона вирус, што је и потврдила на свом твитер налогу. „И поред тога што сам вакцинисана, недавно сам добила позитиван тест на вирус корона… »
"Имам озбиљне симптоме" Корона уздрмала тенис, још једна звезда заражена
Вечерње новости 21.12.2021
Тањуг/АП Шпанац се заразио током боравка у Абу Дабију, где је учествовао на ревијалном "Мубадала светском тениском шампионату", а попут њега, тамо је била и потом била позитивна на ПЦР тесту Ју-Ес шампионка Ема Радучану, као и… »
Олимпијска шампионка у тенису позитивна на корона вирус
Спортски журнал 21.12.2021
Аустралијан опен је на програму од 17. јануара. Швајцарска тенисерка Белинда Бенчић позитивна је на корона вирус, потврдила је данас на свом твитер налогу. "И поред тога што сам вакцинисана, недавно сам добила позитиван тест на… »
После турнира у Абу Дабију: Олимпијска шампионка има корону
Н1 Инфо 21.12.2021
Швајцарска тенисерка Белинда Бенчић саопштила је да је заражена вирусом корона, али да планира да учествује на Аустралијан опену. „Нажалост, иако сам вакцинисана, недавно сам добила позитиван тест на тестирању на вирус корона… »
Муке у најгорем могућем тренутку: Белинда Бенчић се из Абу Дабија вратила позитивна на корону, баш као и Надал
Спортал блиц 21.12.2021
Швајцарска тенисерка позитивна је на ! Бенчићева је ову информацију поделила са јавношћу путем друштвених мрежа, а новонастала ситуација угрозила је и њен наступ на . - Желела бих да вас обавестим да сам, нажалост, позитивно… »
Вакцинисана добила корону - тенисерка описала проблеме: Са Федерером освајала трофеје, а заразила се тамо где и Надал!
Мондо 21.12.2021
Није очекивала да ће јој се то десити пред почетак сезоне, али Белинда Бенчић верује да ће је њени симптоми брзо проћи. Није очекивала да ће јој се то десити пред почетак сезоне, али Белинда Бенчић верује да ће је њени симптоми… »
Вести дана »
Температура пада на -8°Ц! Почиње смрзавање, а онда преокрет усред децембра
Ало пре 37 минутајош 18 повезаних
Нуклеарна електрана Запорожје током ноћи остала без напајања струјом
Б92 пре 17 минутајош 18 повезаних
Како је Звезда изгубила од Партизана? Пресудила су 3 фактора, а две велике грешке направио је и Обрадовић
Мондо пре 11 минутајош 85 повезаних