Povezane vesti
Jovanović (eUprava): Pokrenut Open Data Hub, digitalna platforma otvorenih podataka
Novi magazin 21.12.2021
Prvi "Open Data Hub", odnosno digitalna platforma koja za cilj ima da umreži sve pojedince, organizacije, institucije državne uprave, gradove i opštine, kako bi se omogućio bolji razvoj usluga elektronske uprave i inicijativa koje se baziraju na upotrebi… »
Jovanović (eUprava): Pokrenut Open Data Hub, digitalna platforma otvorenih podataka
Radio sto plus 21.12.2021
„Sama platforma Open Data Hub namenjena je za informisanje, edukaciju i umrežavanje svih talentovanih pojedinaca i predstavlja sledeći korak ka pametnom korišćenju podataka za donošenje kvalitetnih javnih politika, razvoj privrede i sveukupni napredak… »
Open Data Hub pušten u rad
Personal magazin 21.12.2021
Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, dr Mihailo Jovanović i britanska ambasadorka, Nj.E. Šan Maklaud zvanično su danas pustili u rad prvi Open Data Hub. Ovaj hab i platforma imaju za cilj da umreže sve pojedince… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 21 minutajoš 46 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 29 povezanih

Još jedna poruka Dodika: Ponovo se oglasio nakon što mu je oduzet mandat! - "Zakleo sam se da ću..."
Kurir pre 21 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane